Teniski klub Ogulin uz potporu Hrvatskog teniskog saveza i Sportske zajednice Grada Ogulina od  24.- 27. siječnja 2019. godine organizira kvalifikacijski turnira dvoranskog Prvenstva Europe za dječake do 12 godina 2019 tennis Europe WINTER CUPS by HEAD.                                                                                                                                  

Ogulin je domaćin jedne od četiri kvalifikacijskih grupa, gdje će u trodnevnim mečevima osam teniskih reprezentacija pokušati izboriti jedno od prva dva mjesta koje ih vode na završni turnir Prvenstva Europe  WINTER CUP za 2019 godinu, a koji će se održati u Češkoj. Na završnom turniru WINTER CUP dvoranskog Prvenstvo Europe nastupa deset najboljih reprezentacija koje su to pravo izborile plasmanom na prva dva mjesta svojih kvalifikacijskih grupa.

U Ogulinu se održava natjecanje u kvalifikacijskog skupini A gdje se čak 8 reprezentacija bori za ulazak u finale koje će se početkom veljače održati u Češkoj, a uz domaćina Hrvatsku nastupaju još reprezentacije Italije, Moldavije, Poljske, Švicarske, Slovenije, Srbije i Slovačke.  Ostale kvalifikacijske grupe igraju  se  u Češkoj, Danskoj i Estoniji.

Republika Hrvatska je po prvi puta u povijesti dobila domaćinstvo jednog od kvalifikacijskih turnira, a zbog izvanredne teniske infrastrukture koju posjeduje Grad Ogulin,  organizacija je povjerena upravo TK Ogulinu. Najponosniji smo na činjenicu da je jedan od članova Hrvatske reprezentacije, koja će također nastupiti na ovom kvalifikacijskom turniru i naš Ogulinac i član TK Ogulina Anton Stipetić.

Hrvatska reprezentacija ima tradiciju osvanja ovog natjecanja. Winter cup je Hrvatska osvajala dva puta u zadnje tri godine, a ti hrvatski juniori danas su Europski dvoranski prvaci do 14 godina, europski prvaci u paru, a Mili Poljičak je igrač godine do 14 godina za 2018. godinu prema Europskoj teniskoj asocijaciji. Za hrvatsku reprezentaciju nastupa domaći igrač, Anton Stipetić.