Najnaj.eu kao brand prepoznat od strane brojnih roditelja po svojoj predanosti i brizi za najmlađe, osiguravajući kvalitetne proizvode koji će ih podržavati od prvog dana, organizirao je edukativnu šetnju Maksimirom za sve zainteresirane roditelje.

Znamo koliko je aktivnost na otvorenom bitna, pa se spoj rekreacije i edukacije pokazao idealnim, a ova prva edukativna šetnja i istraživanje jednog od najljepših zagrebačkih parkova, s nosiljkama i kolicima kao sjajan koncept koji je Zagrebu nedostajao.

Šetnja je održana pod vodstvom vodiča Parka Maksimir, a osim ljepote i svih raskoši koje park nudi, svi posjetitelji su iz prve ruke imali priliku čuti kratke crte o povijesti parka, zanimljivosti o Zoološkom vrtu te nezaobilaznoj bogatoj flori i fauni.

Osim druženja i upoznavanja novih najnaj.eu proizvoda, dan je bio idealan i za one najmlađe koji su mogli učiti i otkrivati svijet iz udobnosti svojih nosiljki i kolica.

Poznati hrvatski distributer NajNaj.eu u zelenom srcu Zagreba predstavio je i novitete svijeta dječje opreme. Pred brojnim roditeljima pokazali su novosti koje će pratiti i unaprijediti njihovu svakodnevicu – od trudnoće do djetetovih tinejdžerskih dana. U ugodnom druženju tako su uživali i brojni influenceri i poznate mame, vjerne korisnice NajNaj.eu proizvoda – Nataša Janjić, Iva Šarić, Csilla Barath Bastaić.

NajNaj s ljubavlju u Hrvatskoj proizvodi Baobaby cipelice i ovom je prilikom premijerno predstavio novu kolekciju Fantasy Steps inspiriranu dječjim svijetom mašte s četiri nova preslatka uzorka – Unicorn Dreams, Lady Mara, Stegosteps i Dino Surprise. Ručno rađene dječje cipelice Baobaby Pelice najpoznatije su po svojoj iznimnoj mekoći i osjećaju bosonogog hodanja kojeg pružaju, a preporučuju ih ortopedi za prirodni razvoj stopala. Najmanji gosti prvi su isprobali novu Baobaby kolekciju i uživali u novim Pelicama u šetnji Maksimirom.

Iznad svih očekivanja

Novitet kojeg su posjetitelji mogli upoznati nakon šetnje zasigurno će promijeniti razinu sigurnosti djece u prometu je i BeSafe Beyond koncept. Jedinstveni Beyond sustav djeci pruža sve što je potrebno za sigurnost u prometu od rođenja do šeste godine –  rotacijsku ISOfix bazu koja se lako pričvršćuje u automobil, sjedalicu za novorođenče i sjedalicu koja se s vlastitim pojasevima koristi do šeste godine. Autosjedalica za veću djecu ima 360 rotaciju, a sjedalica za novorođenče (popularno zvana “jaje”) rotira se prema vratima za maksimalnu praktičnost, koristi se do čak 87 cm visine te se može postaviti u ležeći položaj na kolicima i automobilu – za ugodnu i sigurnu vožnju u svim situacijama.

Brojni roditelji koji su se odazvali ovom druženju pokazali su još jednom kako je najnaj.eu mjesto na kojem pronalaze sve – od edukacije do dječje opreme i potrepština koje će im olakšati roditeljstvo, ali i da su ovakva aktivna druženja nešto što mladim roditeljima itekako treba.