vinoPredstavljen je program ovogodišnjeg, desetog po redu festivala vina pod nazivom “Martin je u Zagrebu”. Trajat će deset dana, od 4. do 14. studenog, a jedan od organizatora je Miran Hadživeljković – Hadži iz Kraljeva ulice.

Uz 30-tak vinara posjetitelje će besplatno zabavljati glazbenici poput Pips Chips & Video Clips, Lollobrigida, Soul Fingers, Kraljevi ulice te Žiga i bandisti. Deset dana festivala obiluje i D.J. glazbom. Veliki koncerti bit će na u velikom šatoru “VINOgradu” smještenom na Trgu bana Josipa Jelačića, a niz manjih koncerata održavat će se u takozvanim Vinskim salonima. Riječ je o pet restorana u širem centru Zagreba koji će tijekom trajanja festivala svojim gostima omogućiti konzumiranje vrhunskih hrvatskih vina uz popratni kulturni program, odnosno predstave i koncerte.

Uz Vinske salone koji su nastali u suradnji s magazinom “Svijet u čaši”, autori projekta Hadži i Pajo pokreću i internetsku stranicu www.martinjeuzagrebu.com. Naravno, tu će od 3. studenog javnosti biti dostupne informacije vezane uz program festivala.