Obonjan, jedini privatni otok na hrvatskoj obali, nudi jedinstvenu priliku za organizaciju raznovrsnih događaja. Svojom netaknutom prirodom, raznovrsnim smještajnim kapacitetima i bogatom ponudom aktivnosti, ovaj otok predstavlja idealnu destinaciju za sve vrste privatnih i korporativnih događanja. Bez obzira planirate li intimnu proslavu, poslovni sastanak ili teambuilding, Obonjan je mjesto gdje se snovi pretvaraju u stvarnost.

Idealna destinacija za različite evente

Obonjan je savršena lokacija za razne vrste događaja, bilo da se radi o privatnim proslavama, korporativnim eventima ili teambuildinzima. Otok nudi sve potrebne sadržaje za uspješan i nezaboravan događaj. Privatne proslave poput vjenčanja mogu se organizirati u romantičnom okruženju s pogledom na more, dok korporativni eventi mogu iskoristiti smještajne kapacitete i širok spektar aktivnosti za opuštanje i rekreaciju. Teambuilding na Obonjanu pruža jedinstvenu priliku za povezivanje timova kroz raznovrsne aktivnosti na otvorenom, sportove u vodi, wellness programe i kreativne radionice.

Secret Island Workshops

Nedavno je na Obonjanu održan jedan upravo takav event – Secret Island Workshops. Secret Island Workshops savršen je primjer kako se otok može prilagoditi različitim potrebama. Na ovom ekskluzivnom događaju, sudionici su uživali u raznovrsnim radionicama i aktivnostima. Tijekom eventa svi su imali priliku sudjelovati na radionici Estée Laudera, luksuznog skincare i makeup brenda. Sudionici su isprobavali najnovije pudere, korektore i Advanced Night Repair serum te su dobili savjete o kombiniranju proizvoda i kreiranju ljetnog looka uz pomoć profesionalnih makeup artista.

Održana je i radionica Katarine Crnolatac, beauty & brow artistice koja stoji iza DARA PROFESIONAL i studija za uljepšavanje obrva i lica KC Beauty Concept. Na otoku je talentirana Ket predstavila i svoje nove brendove MNML by Ket Crnolatac, koji uključuju fiksator za obrve, njegujuće ulje za obrve i pincete.

Tijekom eventa sudionici su uživali i na bazenu, Drift baru i plaži, restoranima, wellnessu u prirodi te brojnim sportskim i rekreacijskim sadržajima, a održane su radionice joge i meditacije, mindfulnessa te kreativna radionica Chia Art Workshop, gdje su Filipa Sorko i Antun Ružolčić iz Chia Cups Studija okupljenima pokazali kako oslikati platnene torbe motivima ljeta, limuna i samog otoka. Joga trenerica i freelancerica Maria Wasler vodila je mindfulness radionicu, a joga instruktorica Marija Ajduković, uz joga radionicu, održala je i onu gdje je sudionike upoznala s benefitima zvučne kupke dok je doktor Hrvoja Lisaka iz InerCut Medical Care ukazao na važnost odmora i hidracije tijekom ovakvih eventa, ali i godišnjih odmora.

Pupa Milano predstavio je svoje ekološki prihvatljive proizvode za sunčanje, čime je naglašena važnost održivosti. Na Pupa SPF Social Clubu, gosti su otkrili nove proizvode za sunčanje Pupa Milano u recikliranoj ambalaži, usklađene s međunarodnim ekološkim standardima. Posjetitelji su također mogli reciklirati ambalažu i tako pomoći u održavanju održivosti.

„Samo opušteno“ bila je misao vodilja cijelog eventa, a u tome je pomogao osvježavajući Jana Ice Tea s novim okusom limuna. Jana Ice Tea je bio idealan suputnik na ovom eventu, potičući sve na opuštanje i uživanje tijekom cijelog dana. Svojim osvježavajućim novim okusom limuna, Jana Ice Tea savršeno je nadopunjavao trenutke odmora i bio savršen napitak za sve koji žele nekoliko minuta mira i opuštanja.

Ovaj događaj nije bio samo edukativan, već i iznimno opuštajući, pružajući savršenu kombinaciju posla i odmora, a kao podsjetnik na odličan vikend svi su sudionici kući ponijeli  mirise Obonjana u posebno dizajniranim mirisnim svijećama MiCrodia, brenda Karle i Dinke Kuleš koje izrađuju svijeće od 100 posto prirodnog sojinog voska, a u svojoj kolekciji imaju mirise deset hrvatskih gradova. 

Odmor i relaksacija u prirodi

Obonjan nudi raznovrsne smještajne kapacitete koji mogu ugostiti širok spektar gostiju. Prostrane mobilne kućice, poznate kao Island Homes, idealne su za obitelji ili manje grupe s kapacitetom od dvije do četiri osobe. Glamping Lodges, udobni glamping šatori, pružaju jedinstveni doživljaj boravka u prirodi. O-Tents šatori, jednostavniji ali udobni, mogu primiti do četiri osobe i savršeni su za one koji traže avanturistički duh s osnovnim komforom. Svi smještajni kapaciteti su pažljivo osmišljeni kako bi gosti mogli uživati u predivnom okruženju otoka.

Obonjan se izdvaja kao destinacija koja nudi fleksibilnost i prilagodljivost, omogućujući organizaciju različitih vrsta događaja koji će ostaviti trajni dojam na sve sudionike. Bez obzira na prirodu vašeg događaja, Obonjan pruža sve potrebne resurse za nezaboravno iskustvo u predivnom prirodnom okruženju.  Za više informacija, posjetite službene stranice i društvene mreže – IG i FB