Zdravlje, odmor i zabava potreba je svakog ljudskog bića, žene, majke, radnice uvijek s veseljem očekuju vikend, malo vremena samo za sebe.

Koliko vremena tijekom cijelog vikenda zaista uspiju odvojiti onako baš za sebe?

Slobodno vrijeme potrebno je pomno isplanirati kako bi ono dalo sve ili barem dio učinaka kakve obično očekujemo. Aquae Vivae u suradnji sa svojim partnerima Gym & Fun i Pilates studio Tao isplanirali su jedan petak za vas.
Doček uz hladno prešane sokove voća i povrća. Mrkva, jabuka i đumbir čine sok za dugovječnost, a sok od mladog špinata i limuna sok za osvježenje i povećanje energije.

Aquae Vivae je vodeni park koji svoje bazene puni prirodnom ljekovitom termomineralnom vodom, uz više od 170 vodenih atrakcija, podvodnih masaža, masažnih ležaljki, gejzira i slapova svakako ima dovoljno sadržaja za vaše potpuno opuštanje, to je Stress Free Friday. Uz opuštanje nude se i mnoge aktivnosti aqua aerobic, pilates, yoga i savjetovanje s nutricionisticom. U programu za večeru Aquae Vivae vam nudi hranu za vitalnost.

Hrana za vitalnost, hrana za sreću, spa food, … što je to zapravo? Odgovore na ova pitanja također možete saznati i osjetiti okuse ako posjetite vodeni park Aquae Vivae Krapinske Toplice u petak 19. svibnja 2017. i njihov event STRESS FREE FRIDAY.

Program se nakon službenog zatvaranja kupališta u 21 sat za sudionice programa STRESS FREE FRIDAY nastavlja do 23:00 sata.