U nedjelju navečer službeno je lansiran novi modni & lifestyle portal, La Couture.hr.

Danas nam globalizacija omogućava puno brži protok informacija, ideja te podataka. Vjerojatno u ovom trenutku dizajner na drugom kraju svijeta sjedi za svojim radnim stolom i osmišljava novu ideju koja će se kroz nekoliko stepenica i različitih procesa, pretvoriti u trendi odjevni predmet na novom tjednu mode, te nedugo nakon toga u omiljeni predmet svojeg novog vlasnika. Upravo njihova kombinacija će inspirirati novu modnu generaciju trendova te će tako krug biti zaokružen.

Modno novinarstvo se obvezalo posvetiti pažnju svakom detalju modnog kruga, kako bi se tržište izgradilo u inspirativno mjesto prepuno kvalitetnog izvora za što veće zadovoljstvo svojih potrošača. Ovdje u priču uskače La Couture, vaš novi najdraži modni portal, koji će vas kroz modni svijet (ali i brojna kulturna i društvena događanja) voditi klikom miša! Uvijek novi i drugačiji, uz raznovrstan i vrckav modni tim, truditi ćemo se da vam postanemo i ostanemo najdraže dnevno štivo već uz šalicu jutarnje kave.

U raznovrsnoj paleti tema, od neizbježne muške i ženske mode, ljepote, te recenzija revija, uvoditi ćemo vas i u svijet interijera i eksterijera, gadgeta, knjiga, filmova i glazbe, putovanja, parfema te IT mjesta po Zagrebu, ali i Hrvatskoj.