Mjuzikl ‘Menopauza’ postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi, dokaz u tome ide i činjenica što su do sada sve izvedbe hrvatske inačice u zagrebačkoj kinodvorani Studentskog centra bile rasprodane.

Radi velikog interesa publike dodani su novi termini izvedbi: 26.11. (utorak), 27.11. (srijeda) te 01.12. (nedjelja). Kupite svoju ulaznicu na vrijeme, jer je ova ulaznica među traženijim papirićima u gradu. Priuštite si večer ispunjenu smijehom. Ovo je izvrsna prilika da izvedete van svoju, majku, baku, prijateljice, ali i supruga. No, i supruzi mogu izvesti van svoje bolje polovice. Jer ovo je jedina menopauza u kojoj mogu uživati i muškarci. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Eventim https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/menopauza-2036/profile.html i  Ulaznice.hr https://www.ulaznice.hr/web/regular/18343029

Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga. Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza. U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin.  Njih četiri u mjuziklu ne glume sebe, ali su ipak, svaka na sebi svojstven način, dale osobni pečat ulozi. Ovo je mjuzikl koji ženski život slavi smijehom i sestrinstvom. Što da kažu naše junakinje ili sve žene koje su već vidjele pedeset svjećica na torti? One su “too young to die and too old to rock and roll”. Taj bi mit mjuzikl ‘Menopauza’ trebao srušiti. Žene srednje životne dobi vesele su i pune života, hrabre i mudre i spremne da još dugo ‘praše’ životnim stazama. Interes publike je golem, što dokazuju i dodatni datumi koji su dodani za izvedbu ovog mjuzikla.