Svi koji željno iščekuju otvaranje Designer Outlet Croatia, morat će se strpjeti još malo da novi vrhunski outlet u Hrvatskoj, smješten nasuprot robne kuće IKEA u Rugvici, otvori svoja vrata. Novi datum otvorenja je četvrtak, 21. lipanj u 17 sati.

Sigurnost i dobrobit kupaca su uvijek na prvome mjestu. Završni radovi zahtijevaju više vremena kako bi se Designer Outlet Croatia dovršio u skladu s našim profesionalnim standardima. Investitori su također svjesni kako su očekivanja od novog outleta, koji će ponuditi više od stotinu modnih i lifestyle brandova, visoka.

‘Ovu smo odluku donijeli nastavno na naše obećanje građanima Hrvatske, kao i budućim kupcima, kako bismo im omogućili uistinu jedinstveno iskustvo kupovine u novom outletu’, istaknuo je Branko Mihajlov, direktor Designer Outlet Croatia. Pritom je dodao: ‘Kako bismo u potpunosti mogli ispuniti ovo obećanje i opravdati sva očekivanja, moramo odgoditi otvorenje za 21. lipanj i osigurati da outlet bude u potpunosti spreman za prve posjetitelje.“

Designer Outlet Croatia, čije je otvorenje najprije najavljeno ovaj četvrtak, zajednički je poduhvat tvrtke IKEA Centres i Mutschler Outlet Holding AG, a njime će upravljati jedan od najvećih europskih upravitelja outleta, ROS Retail Outlet Shopping. Oni već surađuju na projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu, koji je svoja vrata otvorio prošlu jesen.

Novi će outlet na 15.000 metara kvadratnih ponuditi više od stotinu vrhunskih modnih i lifestyle brandova po 30 do 70 % nižim cijenama u odnosu na preporučene maloprodajne cijene. Ponuda će uključiti Heraldi koji donosi brandove Joop!, Strellson i Canali te XYZ Outlet s nekim od najvećih modnih imena, uključujući Hugo Boss, Emporio Armani, Antony Morato, koji će zadovoljiti i one najzahtjevnijeg ukusa. Žene će se uskoro moći prepustiti kupovini u trgovinama Guess, Armani Exchange, Sportina i mnogim drugima. Brandovi, kao i posebne ponude povodom otvorenja, već su objavljene na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia.

Designer Outlet Croatia počastit će posjetitelje velikim koncertom Severine uživo u četvrtak 21. lipnja, s početkom u 20 sati.

Na dan otvorenja, u četvrtak 21. lipnja, centar će raditi do ponoći, dok će od petka 22. lipnja do nedjelje 24. lipnja raditi produljeno do 22 sata. Tijekom ta četiri dana, od četvrtka do nedjelje, predviđene su i posebne autobusne linije do i od centra. Više detalja moguće je pronaći na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here