Moderna wellness industrija naglašava važnost unutarnje ljepote, a da bi se postigao njen maksimum, važna je uravnoteženost tijela i duha. Zdrava prehrana, masaže, kupke te ulja za opuštanje, ali i njegu kože, vaš su najveći saveznik u postizanju tog cilja. Ovakav pristup self care rutini svoje uporište ima i u drevnim učenjima Ayurverde. S obzirom na to, jesen je pravo vrijeme kada biste se trebali posvetiti čišćenju i detoksikaciji kože, odnosno pripremiti tijelo za sporu i hladnu zimu. Osim čišćenja, odvojite vrijeme i za promišljanje, meditaciju i pomlađivanje. A Terme Laško, idealno su mjesto gdje sve ove čimbenike možete ujediniti te uživati u dobrom unutarnjem osjećaju, ali i izgledu bez celulita, masnih nakupina i suhe kože.

Što je maderoterapija i zašto je sada pravo vrijeme za ovaj tretman?

Maderoterapija je novost u ponudi Terma Laško, a korisna je za postizanje zategnutije kože koja djeluje mladoliko i osnažuje samopouzdanje. Riječ je o masaži drvenim valjkom koja uklanja celulit i jedna je od najtraženijih anticelulitnih tehnika u cijelom svijetu. Uz pomoć ove prirodne metode i znalačkih ruku profesionalaca koji je izvode, tonira i zateže kožu, topi masti, potiče limfnu drenažu, ubrzava metabolizam, opušta mišiće te je u potpunosti prirodna i neinvazivna tehnika koja ne izaziva kontraindikacije. Kako bi rezultati bili u skladu s očekivanjima, potrebno je deset tretmana.

Čisti užitak koji rezultira savršenom figurom

Osim maderoterapije, u bogatoj ponudi wellness usluga možete uživati i u aromawicker metodi. Ona će vam pomoći u smanjenju obujma tijela, a celulit će otkloniti pomoću eteričnih ulja i zavoja. Uz efekt toplo – hladno, vaša će kože izgledati pomlađeno i elastično, a bit će i meka na dodir. Rezultat je četverostruko sagorijevanje masnoće što predstavlja ozbiljan obračun s neželjenim celulitom i narančinom korom. Spojite ovu metodu s Ayurveda masažom tijela s biljnim uljem koja poboljšava cirkulaciju krvi i učvršćuje tijelo, masažom s kakaom koja potiče dobro raspoloženje i antioksidacijsko djelovanje. Zaogrnite se toplim tropskim kupkama i pružite svojoj koži baš sve što joj treba.

Više informacija: https://www.thermana.si