U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Sedam IT d.o.o. traži nove radne snage: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž), voditelj projekata (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Lokacije rada: Zagreb, Osijek, Varaždin, Split. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

Abc Tech Zagreb zapošljava u Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

KPMG zapošljava pripravnika/ juniora (m/ž) i konzultanta u poreznom odjelu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, razrađeni plan profesionalnog rasta i napredovanja, rad na raznovrsnim projektima i stimulativni sustav nagrađivanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Pliva traži pojačanje na pozicijama: stručnjak za testiranje digitalnih platformi (m/ž) i viši razvojni inženjer (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Potrebno je relevantno radno iskustvo, odlično znanje engleskog u govoru i pismu, mogućnost brze prilagodbe u kompleksnom i globalnom projektnom okruženju. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Aplicirajte.

Pfizer Inc zapošljava na poziciji I&I KAM Croatia (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se visoka stručna sprema iz medicine ili farmacije, minimalno četiri godine radnog iskustva u farmaceutskoj prodaji, prošireno znanje o zdravstvu. Potrebne su komunikacijske vještine, znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i širok spektar mogućnosti. Prijavite se putem linka.

Subway Hrvatska zapošljava Sandwich Artista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.4. Poslodavac nudi mogućnost za napredovanje, fleksibilno radno vrijeme, team building-e, obuku, popuste, isplate božićnica i uskrsnica. Očekuje se pouzdanost, profesionalno ponašanje, odgovornost, samostalnost, održavanje čistoće. Prijavite se na linku.

Zagrebački prometni zavod zapošljava prodavača na benzinskoj postaji (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.3. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, osnovno znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu, otvorenost, komunikativnost , motiviranost i orijentiranost na rezultate. Prednost donosi iskustvo rada u trgovinama ili iskustvo rada na benzinskim postajama. Aplicirajte.

Transcom WorldWide d.o.o. traži agenta u služni za korisnike – njemački jezik (m/ž), agenta u službi za korisnike – francuski jezik (m/ž), agenta u službi za korisnike – španjolski jezik (m/ž) i agenta u službi za korisnike – talijanski jezik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 10.4. Poslodavac nudi atraktivnu plaću, naknadu za prijevoz, bonus dobrodošlice i plaćenu obuku. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Becton Dickinson zapošljava na poziciji Sales and Clinical Specialist CEE & Israel (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave 2.4. Potrebno je minimalno šestogodišnje iskustvo u prodaji, marketingu i klinici unutar medicinske struke. Traži se visoka stručna sprema, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, znanje poslovnog upravljanja, dobre računalne vještine. Provjerite detalje i aplicirajte na linku.

Epiroc Croatia d.o.o. u potrazi je za pojačanjem na poziciji Service technician (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se najkasnije do 30.3. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, komunikacijske vještine, znanje engleskog jezika. Provjerite uvjete posla i aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!