Voliš CrossFit, napreduješ iz dana u dan i htio bi svoju strast podijeliti s drugima? Posvećenost rezultira napretkom, a napredak daje vidljive rezultate.

U CrossFitu svaki pomak i napredak je vidljiv, a svako probijanje vlastitih granica pretvara te u još bolju verziju tebe.

Reebok će Zagreb opet pretvoriti u veliko sportsko igralište kao dio #gymiseverywhere priče, a pozvani su svi koji žele pokazati svoj puni potencijal.

It counts! Subota, 25. 02. 2017.

It counts! prvi je od ukupno četiri Reebok Xchallenge izazova koji će se i ove, treće sezone održati u Zagrebu, na lokaciji “Balon” Boćarskog doma, u zatvorenom prostoru potpuno zaštićenom od hladnoće, kiše i ostalih vremenskih neprilika. It counts! natjecanje je timova koji se sastoji od dva muška i dva ženska člana. Pozovi društvo, prijavi se. Upoznaj nove ljude, ojačaj međuljudske odnose, izoštri um i pokaži što možeš!

Prijave su otvorene do 23.02. a svoje podatke ispuni na linku:

http://reebokxchallenge.hr/2017/it-counts.html

RASPORED OSTALIH TRENINGA

11.03.
GET STRONGER! KRAV MAGA

08.04.
BEFORE&AFTER! RUNNING

29.04.
LIKE CRAZY! DANCE

Neki od najboljih trenera u Hrvatskoj pobrinut će se da se svi skupa dobro zabavimo i oznojimo, a možeš osvojiti i vrijedne nagrade. Za najbolje CrossFitovce, Reebok i partner projekta Intersport, osigurali su Reebok CrossFit  Nano 7 tenisice, idealne za sve funkcionalne treninge. Uz Reebok Crossfit Nano 7 svladaj svaki Wod, naskok na kutiju, mrtvo dizanje ili penjanje uz konop.