Početna Uncategorized Nova kolekcija staklenih tanjura Cabinet.K.

Nova kolekcija staklenih tanjura Cabinet.K.

Dizajner Vedran Kirin je u dućanu Habiter Chic predstavio novu kolekciju staklenih tanjura koje stvara pod imenom Cabinet.K. Unikatni stakleni tanjuri rađeni su tehnikom decupage te ručno dorađivani printevima koje je Vedran iscrtao na listovima starih enciklopedija.

20161025_203310-web

Ova kolekcija estetski se nastavlja na prethodnu te nas ponovo uvodi u kreativan svijet Vedrana Kirina i njegovog novog brenda Cabinet.K. Uz neke stare motive obrađene na drugačiji način, dizajner snažno ističe emociju i ljubav koje se isprepliću u motivima ove sjajne kolekcije dizajnerskih tanjura.

20161025_203446-web

Brend Cabinet.K proizašao je iz kreativne radionice dućana Habiter Chic dizajnera Vedrana Kirina u lipnju ove godine. Unikatni ručno rađeni tanjuri oduševili su mnoge zaljubljenike u posebne dizajnerske komade, te je prva kolekcija već rasprodana, a jedan dio otišao je u prodaju u Argentinu. Tanjuri su rađeni tehnikom decupage te ručno dorađivani od strane dizajnera. U ponudi su tanjuri s različitim motivima koje Vedran stvara, ali ih može izrađivati i po narudžbi klijenata. Svaki posjetitelj sinoć doživio je poruke na tanjurima na svoj način, a uz predivan dizajn, svi prisutni uživali su i u ponudi jela japanskog Gyoza Sake bara.

zf__4380-web

„Nakon što smo predstavili Cabinet.K u lipnju, počeo sam stvarati novu kolekciju. Ona se naslanja na prvu ali je opet potpuno drugačija i puno emotivnija. Emocija i ljubav su ono što prevladava u cijeloj kolekciji. Ta emocija snažno je prisutna u svakom komadu koji stvaram, a ovdje ona najbolje izlazi na vidjelo. U svakom motivu može se isčitati neka poruka, da li preko slike ili samog natpisa na tanjuru. Stvarao sam ih uz neku svoju trenutnu emociju i time ostavio prostora da ih svatko doživi i pročita na svoj način“, objašnjava Vedran Kirin, dizajner brenda Cabinet.K.

zf__4385-web

Anatomija ostaje i dalje velika inspiracija dizajneru te su i u ovoj kolekciji staklenih tanjura zastupljeni motivi srca, kostura, kosturskih glava, a novitet su poruke i riječi ispisane na raznim veličinama i oblicima tanjura, stare karte i određena lica iz starih knjiga. Sve motive Vedran ručno dorađuje i time stvara unikatne priče iz svakog staklenog tanjura.

zf__4516-web

Tanjuri Cabinet.K mogu se kupiti u Zagrebu u Habiter Chicu u Boškovićevoj 6  i Hysteria concept storeu u Teslinoj 9, u Splitu u Arteriji na adresi Vid Morpurgova poljana 1, te u Electric Lady Land dućanu u Design District-u u Beogradu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here