Dokaz da nošenje dioptrijskih naočala može biti savršen modni dodatak, a ne samo pomagalo, nova je kolekcija Borisa Banovića, koja svojim retro i urbanim štihom stvara savršenu sinergiju sa svakim licem. Okviri su se mogli isprobati u Book Caffe-u koji je okupio mnoge zainteresirane. U ugodnoj atmosferi uživali su mnogi, isprobavajući i tražeći svoj savršen par naočala.

Inspiraciju za ovu kolekciju, Boris je pronašao u starim bondovskim filmovima. Frames kolekcija je odvažna i klasična, ali ipak trendovska i odlično se uklapa u svaki styling. Ivana Delač, Ana Miščević, Paola Valić Bekić, Ivana Mišura te mnogi drugi imali su zadovoljstvo prvi isprobati nove kolekcije.

Po prvi put u Hrvatskoj, gosti su mogli isprobati i virtualnu 3D aplikaciju za isprobavanje naočala koja samom isprobavanju i traženju daje jednu sasvim novu dimenziju. Aplikacija koristi state-of-art tehnologiju s ciljem rješavanja stvarnih problema koji shopping naočala donosi. Također, aplikacija za virtualno isprobavanje, dovest će kupovinu naočala na jednu novu razinu jer nudi kupcima isprobavanje okvira pod njihovim uvjetima i u njihovo vrijeme. Ovakav revolucionarni način i samu aplikaciju jedini u Hrvatskoj uvodi framespage.com, a brandovi koji se mogu isprobati su Boris Banović & Frames.

Ako ste u potrazi za novim naočalama ili se tek trebate odlučiti za svoj prvi par, ovo je odličan način za nabavu istih.

Svima koji se odluče na kupnju Boris Banović & Frames naočala, osiguran je popust od 15% za koji se koristi kod BBF15, a vrijedi do 15.11.2018.