Nakon što je u lipnju ove godine otvorio dvije nove poslovnice, jednu u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, a drugu u trgovačkom centru ZTC Rijeka, knjižarski lanac Znanje je 13. rujna 2022. otvorio novu knjižaru na novoj lokaciji – u Westgate Shopping Cityju, u zapadnom djelu Zagreba. Knjižara je otvorena u radnom vremenu centra, od ponedjeljka do nedjelje, od 10 – 21 sat.

U ponudi nove knjižare Znanje nalazi se odabrani asortiman većine hrvatskih nakladnika, ali i širok izbor knjige na stranim jezicima. Tu je i bogati program izdanja za najmlađe, posebice edukativne slikovnice i bojanke, društvene igre, školski program, torbe i pernice, te darovni program i odjel papirnice.

 

Valja istaknuti kako povodom otvaranja, knjigoljupce i knjigoljupke svih uzrasta u novootvorenoj knjižari do 30. rujna 2022. očekuje 25% popusta na cjelokupnu ponudu naslova iz naklada Znanje i Vorto Palabra, te na asortiman strane knjige.

Otvaranje nove knjižare jedinstvena je prilika za knjigolov na domaće i strane hitove, a u ponudi se ističu:

Mentalni restart – Prepoznaj svoje obrasce, ozdravi od prošlosti i stvori svoje Ja (How to Do The Work: Recognize Your Patterns, Heal from Your Past, and Create Your Self) u kojem klinička psihologija dr. Nicole LePera, internetski fenomen s više od pet milijuna sljedbenika na Instagramu, donosi nov, holistički pristup liječenju koji koristi moć samog pojedinca pri stvaranju trajnih promjena, kao i vodič za aktivniji, autentičniji i radosniji život. (Redovna cijena: 129,00 kn (17,12 €), s popustom 96,75 kn (12,84 €))

Ova blaga zemlja (This Tender Land), nezaboravna priča iz vremena Velike depresije, o četvero siročadi koji plove niz rijeku Mississippi, na odiseji koja će im promijeniti živote. Ovu slikovitu pripovijest o fizičkom i duhovnom putovanju koje vodi do mudrosti i slobode donosi William Kent Krueger američki romanopisac i pisac krimića, najpoznatiji po serijalu romana s Corkom O’Connorom. (Redovna cijena: 149,00 kn (19,78 €), s popustom 111,75 kn (14,83 €))

Harry Potter Boxed Set komplet je koji u kutiji sadrži svih sedam romana o Harryju Potteru u mekom uvezu, na engleskom jeziku. Ova nova izdanja višestruko nagrađivanog serijala britanske autorice J. K. Rowling ovdje su da u čarobni svijet Harryja Pottera uvuku neke nove generacije čitatelja. (Redovna cijena: 629,00 kn (83,48 €), s popustom 471,75 kn (62,71 €))

Heartstopper, romantično-humoristični grafički serijal romana o odrastanju autorice Alice Oseman prema kojem je snimljena megapopularna serija na Netflixu. (Redovna cijena: 109,00 kn/kom (14,47 €), s popustom 81,75 kn/kom (10,85 €))