Ljetne temperature sve više rastu, a s njima i potraga za što ukusnijim ljetnim osvježenjem. Rješenje je nadohvat ruke, u što će se moći uvjeriti svi Zagrepčani, njihovi gosti i turisti koji ovog vikenda odluče potegnuti do Trga Europe, gdje ih očekuje dvodnevno druženje uz NESCAFÉ FRAPPÉ.

U subotu već od 10 sati poklonici odlične kave moći će uživati u NESCAFÉ FRAPPÉ kutku, gdje će se moći rashladiti uz ledene napitke od kave. No, pravo uzbuđenje počinje u 17 sati kada će, uz pomoć voditelja Bojana Gazibare, plesna škola “Back to Swing” organizirati plesnjak kroz koji će se izmjenjivati ledeni nagradni natječaji za Naj čagera, Naj izdržljivca i Pronađi plavu patkicu. Posebno će zanimljiv biti foto natječaj, tijekom kojeg se posjetitelji mogu fotografirati na mjestu događanja i fotografije objaviti na društvenim mrežama uz #budicooluznescafefrappe, a  najbolje fotografije se nagrađuju ledenim nagradama. Program će trajati do 23 sata, a repriza nas očekuje u nedjelju.

“Ovim događanjem željeli smo napraviti svojevrsni uvod u  gornjogradsko “Ljeto kod Matoša” te podsjetiti zašto je NESCAFÉ mnogima omiljeni brend i u segmentu hladne kave. Ono što NESCAFÉ FRAPPÉ čini posebno neodoljivim su i brojne mogućnosti za njegovu pripremu uz kockicu leda, šlag ili omiljeni okus sladoled. Nadamo se da ćemo nekima otkriti novu dobitnu kombinaciju za ljeto” – poručila je Ivana Les, Senior Brand Manager –  Nestlé Adriatic.

Puno aktivnosti, puno zabave i odlična atmosfera pronaći će svoj put do najužeg centra Zagreba. Pridružite se i vi!