Svatko od nas posjeduje neku stvar koja mu više nije potrebna i koja sakuplja prašinu. eSTUDENT ti sada daje priliku da pronađeš one stvari koje tvojem ljubimcu više nisu potrebne i da učiniš dobro djelo donirajući neku stvarčicu koja će drugome biti od koristi i izmamiti mu osmijeh na lice.

Projekt humanitarne svrhe „Nepotrebno je nekome potrebno“ pokrenula je studentska udruga eSTUDENT. Na ovome projektu surađujemo s udrugom kojoj ćemo donirati prikupljene stvari  po završetku projekta.  Projekt započinje 6. ožujka te će trajati do 17. ožujka 2017. godine.

Cilj ovog projekta je sakupljati stvari koje ljudima više nisu potrebne te ih darovati onima kojima su potrebne. Ove godine projekt se fokusirao na prikupljanje potrepština za životinje. eSTUDENT je ostvario  suradnju s Noinom Arkom, udrugom za pse kojoj će prikupljene stvari biti poklonjene. Svaka donacija u obliku deka, igračaka, ogrlica i posuda za hranu za pse je dobrodošla. Također, poželjno bi bilo da donirane stvari budu spremne za uporabu, odnosno da su tehnički i higijenski ispravne.

Prikupljanje stvari odvijat će se na tri lokacije, na Ekonomskom, Veterinarskom i Učiteljskom fakultetu. Nadamo se da ćete u ovoj akciji sudjelovati u velikom broju i pomoći zajedno s nama Noinoj arci!

Projekt „Nepotrebno je nekome potrebno“ je samo jedan od projekata koje tim za društveno odgovorno poslovanje (DOP) ili Angels provodi tijekom cijele akademske godine nastoji djelovati na dobrobit kako same Udruge, tako i ukupne akademske zajednice. Misija DOP-a je djelovati na dobrobit cijele akademske zajednice te potaknuti studente na promjene i humanitarnost