Ludens teatar organizira izvedbu romantične komedije o muško-ženskim odnosima u suvremenoj, urbanoj sredini “NEMREŠ POBJEĆ OD NEDJELJE” u Kazalištu Vidra u četvrtak 15.03. u 20:00 h.

Ona (Jelena Hadži-Manev) i On (Filip Juričić) su dvoje mladih ljudi koji predstavljajući razvoj vlastite ljubavne veze, od zaljubljenosti do rutine, zamora i netrpeljivosti, svjedoče o gomili problema s kojima se, živeći ovdje i sada, svakodnevno susrećemo. Kroz svima poznate, klišeizirane, situacije Ona i On prolaze svoje intimne, egzistencijalističke i materijalne krize, vrteći se u neprekidnom krugu nesigurnosti, bespomoćnosti i želje za nečim boljim. Drama je praizvedena 26. 4. 1999. u Zagrebačkom kazalištu mladih. Drama je nagrađena Rektorovom nagradom za školsku godinu 1999./2000. i Nagradom za dramsko djelo “Marin Držić” Ministarstva kulture Republike Hrvatske 1999. godine.

Po tekstu Tene Štivičić jedne od najnagrađivanijih hrvatskih spisateljica sa inozemnom karijerom, u režiji Darija Harjačeka koji potpisuje i scenografiju, dok se za kostimografiju pobrinula nagrađivana Marita Ćopo.

Uobičajena cijena ulaznice je 60kn, pri organiziranom dolasku na predstavu cijena ulaznice je 40kn, a organizirani dolazak škola je 30 kn.