Adventska groznica ne staje, a tradicionalni party na Badnjak najbolje je započeti u podne na jednoj od najzabavnijih lokacija u gradu, na platou Gradec. BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima svojim je posjetiteljima pripremio pravo iznenađenje – koncert Vesne Pisarović 24. prosinca, točno u podne. Zašto ne započeti sunčani utorak uz svima poznate hitove koji nas vraćaju u zlatnu dance eru hitova bez kojih ni danas ne može proći niti jedan party. Pjevačica, koja u posljednje vrijeme puni dvorane izvedbom svojih poznatih hitova, nastupom na BAŠ NAŠ Badnjak rasplesat će plato Gradec uz dobro poznate pjesme po kojima ju je publika  zavoljela: „Da znaš“, „Jutro donosi kraj“, „Bježi od mene“, „Kad bi bila tvoja voljena“ i mnoge druge.

Poznat po odličnom koncertnom programu, koji svakog vikenda na platou Gradec okupi nekoliko tisuća posjetitelja, BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima badnju špicu obilježit će koncertom koji ne želite propustiti. U idiličnoj atmosferi borova, lampica, klizališta te rooftopova s kojih puca pogled na grad i najljepšu pozornicu u gradu, na BAŠ NAŠ Badnjaku od 10 ujutro možete uživati u slanim i slatkim delicijama koje pripremaju vrsni chefovi, a već u podne možete nazdraviti uz pjenušac, kuhano vino ili vruće gin koktele uz zvukove omiljenih hitova pjevačice koja proteklih godina izaziva euforiju gdje god se pojavi. No, ovaj koncert iznenađenja, samo je dio programa „produženog vikenda“ koji nas čeka prije Božića. Za sve koji već ovog vikenda žele uživati u odličnim koncertima, odlična vijest je da u četvrtak na platou Gradec nastupaju Gustafi. U petak će atmosferu zagrijati grupa Vatra, a u subotu neponovljivi Neno Belan i Fiumens. Ugodne, gotovo proljetne temperature, odlične su za izlazak i druženje na Adventu, a ako želite pritom slušati omiljene bandove i sjajne hitove, ovaj koncertni vikend ne smijete propustiti. Svi su koncerti na BAŠ NAŠ Adventu u Klovićevim dvorima besplatni za posjetitelje jer advent je rezerviran za druženje i zabavu.

Za one koji ipak vole uživati i u sportskim aktivnostima, u atriju Klovićevih dvora otvoreno je najljepše klizalište okruženo borovima i lampicama, a bogata ponuda ugostiteljskih kućica koja mami neobičnim i slatkim mirisima i okusima, razveselit će sve posjetitelje. Mali pogled u prošlost priuštit će vam jedinstvena izložba „30 godina Božićnog piva“ također u atriju Klovićevih dvora. No, kako biste doma otišli s prekrasnim uspomenama, foto lokacija za najljepšu adventsku fotografiju poziva na fotkanje.

Raspored koncerata za sve ostale dane, radno vrijeme Adventa i klizališta možete pronaći na službenim stranicama BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima.