Nakon izuzetno uspješnog otvorenja koncertom Nene Belana i dobre zabave na otvorenom za sve generacije uz gledanja prvih utakmica Eura na velikom platnu, nastavlja se bogati program Foodballerke – Food & Football retro festivala u parku Ribnjak.

  • U četvrtak, 16. lipnja gledanje u muške noge upotpunjujemo gledanjem u ženske! Od 20h na #‎Foodballerka teren izlaze Le Chicks- četiri cure koje sviraju i pjevaju hitove Lily Allen, Tracy Chapman, Amy Winehouse, Duffy, Cher, Anastacie, Adele, Alicie Keys… kao i vlastite skladbe i koje će vas razgaliti, raznježiti, razveseliti i rasplesati! Razlog više da dođete na Ribnjak!
  • U petak 17. lipnja od 18 sati gledamo tekmu Češka-Hrvatska i navijamo u našim naslonjačima, foteljama ili na dekicama na travi i velikom platnu uz vrhunsko ozvučenje ispod vedrog neba! Nakon tekme sve ljubitelje žive glazbe će od 20:30 h zabavljati – Uptown Gang. Česti i rado viđeni gosti velikih događanja na području grada Zagreba, “Gengovci” kako ih od milja zovu zasigurno će se pobrinuti da vaš petak bude jedan od onih izlazaka koji se pamte!
  • U subotu 18. lipnja od 15 do 17 h pozivamo sve mališane od 3-93 na dječju zabavno, kreativnu i poučnu radionice koju organiziramo u suradnji s portalom djeca.hr

Pozivamo sve nogometne fanove i fanice, mlade i one još mlađe, djecu, roditelje, bake i djedove, s kućnim ljubimcima ili bez njih da nam se pridruže na Foodballerki i Euru uz bogatu ponudu hrane i pića  10-ak ugostiteljskih objekata u najljepšem zagrebačkom parku! Program pratite i na Facebooku: www.facebook.com/foodballerka a u nastavku je raspored utakmica Eura koje možete pratiti na velikom platnu na Foodballerki na Ribnjaku!

Radno vrijeme Foodballerke je od 12 do 23 sata preko tjedna i od 10 do ponoći vikendima.