Najslavnija svjetska jedriličarska regata ovo ljeto napokon stiže i na naše prostore! Nastala po uzoru na svjetski poznatu Heineken Regattu, koja se već 37. put tradicionalno održava na egzotičnom karipskom otočju St. Maarten, u Hrvatsku po prvi puta stiže ovog kolovoza. Heineken Regatta Croatia zamišljena je kao internacionalni event, a okupit će najiskusnije jedriličare i sportaše iz cijelog svijeta.

Pored profesionalnih sportaša, svi zainteresirani ljubitelji ovog adrenalinskog sporta i aktivnog životnog stila imat će priliku iz prve ruke osjetiti čari jedrenja na prekrasnom Jadranu, jednoj od najprominentnijih rastućih nautičkih lokacija i specifičnog krajolika s preko 1240 otoka.

Regatta Croatia 2

Organizatori pripremaju veliki party u spektakularnom Central klubu u Splitu, kojim će se obilježiti početak utrke, live performans u Auro Beach Baru na otoku Braču, a kao šećer za kraj, u najavi je nezaboravan live DJ set svjetski poznatog izvođača na mističnoj srednjovjekovnoj tvrđavi Fort George na Visu, čije će ime za sada ipak ostati tajna. Cjelokupnoj ponudi Heineken Regatte Croatia  doprinijet će tradicionalna hrvatska gastronomija, kultura i običaji.

Heineken® osigurava nezaboravna iskustva svojim potrošačima diljem svijeta, ali ih uvijek podsjeća da odgovorno uživaju u vrhunskom pivu.

Stoga se pozivaju svi ljubitelji jedrenja, adrenalina i vrhunske zabave da rezerviraju početak kolovoza, točnije 05.-08.08.2017., da se pridruže u najuzbudljivijoj avanturi ovog ljeta i postanu dio prve Heineken Regatte Croatia!

Foto: Dino Ninković – Denine