Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec – 13. rujna ponovno dolaze na pozornicu Lisinskog s novim stand-up showom BEST OF LAJNAP 2019. Najbolje fore i materijali treće sezone nastupa u zagrebačkom SAX!u ove petorke upakirani su u 120 minuta showa koji će vas provjereno nasmijati do suza. Bit će tu fora iz one man showova kao i iz onih tematskih, hit showova “Samo crnjaci” i “Dejtnajt”.

Nakon rasprodanog prošlogodišnjeg nastupa u Lisinskom, treća sezona 2018./2019. u zagrebačkom SAX!u sa 75 nastupa nasmijala je preko 7800 gledatelja. Za nastupe ovih komičara po cijeloj Hrvatskoj uvijek se traži mjesto više, zato je najbolje svoje mjesto u Lisinskom osigurati na vrijeme. Njihove nastupe publika s nestrpljenjem očekuje baš zato što  oni svojim uvijek svježim forma poručuju da su problemi, pitanja, odnosi i svakodnevica kao i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješne i zabavne – ako na njih tako pogledate.

Večer puna smijeha očekuje vas u rujnu kada će se pod reflektorima pozornice u Lisinskom naći Vlatko, Aleks, Goc, Koza i Saša – komičar s diplomom arhitekta, majstor improvizacije, kvartovski intelektualac, najbrutalniji član ekipe i obiteljski čovjek koji su već nasmijali više od 35 000 ljudi diljem Hrvatske, pa zašto ne bi i vas?