Pogledajte 10 posebno odabranih pozicija koje su otvorene za vas ovog tjedna!

Retro futurizam d.o.o. / Mrs. Fogg zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, iznadprosječna primanja, stimulaciju na učinkovitost, plaćene troškove prijevoza te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

Grande Comercio d.o.o. traži Zidara/Tesara/Pomoćnog radnika u građevinarstvu (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati stručnu spremu i najmanje jednu godinu iskustva. Nudi se ugodno radno okruženje s plaćom od 1.000 € do 2.000 € neto. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

FSB Solutions d.o.o. traži Montera (m/ž) za rad u Zagrebu s plaćom do 2.000 € neto. Nudi se stalni radni odnos, stimulativna primanja, plaćen smještaj za rad na terenu, dodatak za topli obrok i prijevoz, te plaćen godišnji odmor. Prijavite se putem linka do 6.7.2024.

Valbo snaga d.o.o. traži Djelatnika na pripremi i prodaji hrane (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos s plaćom od 1.150 € neto, ugovor na neodređeno, dodatna zarada za rad noću, nedjeljom, praznicima ili prekovremeno, te mogućnost brzog napredovanja. Prijavite se putem linka do 9.7.2024.

Sancta Domenica d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Zagrebu, Jankomir (Robni terminali). Poželjna je godina iskustva u skladištenju, komunikativnost, fizička spremnost, a vozačka dozvola B kategorije je prednost. Nudi se fiksna plaća, dodatne nagrade, naknade za obrok i prijevoz, te mogućnost isplate regresa, božićnice i uskrsnice. Prijavite se putem linka do 8.7.2024.

GRAWE Hrvatska d.d. traži Suradnika u Grupi za neimovinske štete (m/ž) za rad u Zagrebu na određeno vrijeme. Nudi se rad u društveno odgovornom poduzeću, posebne pogodnosti, poklon dobrodošlice, ravnoteža privatnog i poslovnog života, božićnica i prilike za razvoj. Prijavite se putem linka do 7.7.2024.

KFK d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je Rugvica. Poslodavac nudi sigurna i konkurentna primanja, plaćen prijevoz i topli obrok, mogućnost napredovanja te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 7.7.2024.

Valbo snaga d.o.o. traži Djelatnika na pripremi i prodaji hrane (m/ž) za više lokacija u Zagrebu. Nudi se stalni radni odnos s minimalnom plaćom od 1.150 € neto, ugovor na neodređeno, mogućnost napredovanja, povišica nakon godinu dana i “summer bonus” od 80 €. Prijavite se putem linka do 9.7.2024.

SAN BOX d.o.o. traži Vozača C ili C/E kategorije (m/ž) za rad diljem Hrvatske. Nudi se stalni radni odnos, redovita primanja, dnevnice, putni troškovi, naknada za topli obrok i božićnica. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Zagrebu. Nudi se motivirajući sustav kompenzacije s bonusima, osposobljavanje i dugoročne karijerne prilike, kao i profesionalni alati i oprema. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!