CroFloyd, najbolji hrvatski Pink Floyd tribute bend, vraća se ovu subotu (18.2.) u Boogaloo prirediti još jedan spektakl. O njihovom prethodnom nastupu jako se dugo pričalo u hvalospjevima, a poznato je da fanove Pink Floyda nije lako zadovoljiti. Kako najavljuju iz benda, ovaj koncert bit će na još višem produkcijskom nivou.    Cijena ulaznica u pretprodaji je 13 eura i može se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu i na dan će koštati 15 eura. Klub se otvara u 20h, početak koncerta je u 21:30.

“Dugo smo iščekivali ovaj koncert pa se jako veselimo suboti da konačno zasviramo u Boogaloou. Zadnji koncert je bio sjajan pa sam siguran da će tako biti i ovaj put. Pripremili smo puno toga, a produkciju smo još značajno digli na višu razinu pa vjerujem da će naša publika imati sjajan audio-vizualni doživljaj. Pozivam sve ljubitelje Pink Floyda, a i one koji će to tek postati, da nam se pridruže ovu subotu u Boogaloou jer sam siguran da neće požaliti”, izjavio je vokal i gitarist benda Damir Biondić.

Velika dvorana kluba Boogalooa još jednom će ugostiti ove karlovačke zaljubljenike u Pink Floyd. Svojim radom bend službeno započinje 2016., čemu prethode dvije godine priprema i marljivog rada, kako bi postigli apsolutni glazbeno-scenski i audiovizualni doživljaj, kakvog ljubitelji Pink Floyda očekuju. Dva sata putovanja kroz hitove, po mnogima najvećeg benda svih vremena: „Hey You“, „High Hopes“, „Sorrow“, „Shine on you crazy diamond“, „Time“ i „Money“ samo su dio repertoara u kojem će publika uživati ovom prilikom u Boogaloou. Ovaj deveteročlani sastav, koji svojim nastupima plijeni pažnju i publike i medija, otvorio je put i stranim tržištima gdje su imali zapažene nastupe. Ako je suditi po prošlim koncertima CroFloyda, preporuka je da zainteresirani svoje ulaznice osiguraju na vrijeme.

Facebook event: https://web.facebook.com/events/757516715542731