Redatelj Bennett Miller ponovno je dignuo filmski svijet na noge. Nakon hvaljenih filmova “Capote” i “Igra pobjednika”, Miller opet ima asa u rukavu – riječ je o filmu snimljenom prema nevjerojatnoj istinitoj priči “Foxcatcher: Priča koja je šokirala svijet”.

Na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu, Bennett Miller osvojio je nagradu za najbolju režiju, a film je – osim u Cannesu – pobrao hvalospjeve kritike i publike i na ostalim festivalima na kojima se prikazao diljem svijeta, prvenstveno onima u Londonu, Torontu i New Yorku. Vrhunac je doživio prije dva tjedna kada je pobrao čak pet nominacija za prestižnu filmsku nagradu Oscar, među kojima su i one u kategorijama najboljeg redatelja te najboljeg glavnog i sporednog glumca.

Psihološki triler „Foxcatcher: Priča koja je šokirala svijet“ možete pogledati već od ovoga četvrtka u svim kinima!

NAGRADNA IGRA
Portal Zagrebonline.hr nagrađuje svoje čitatelje te je za vas pripremio 5×2 ulaznice u Cineplexx kinima u Zagrebu (City Center One East i Centar Kaptol). Prvih pet koji točno odgovore na naše pitanje osvajaju karte, a ono glasi: U koliko kategorija za nagradu Oscar je Foxcatcher nominiran? Svoje odgovore napišite u komentare na našoj objavi na Facebooku.

Ovdje možete pronaći našu službenu Facebook stranicu.