Početna Vijesti Business MojPosao donosi nove prilike

MojPosao donosi nove prilike

Optometrist checking patient eyesight and vision correction

I ovog tjedna donosimo pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta u Zagrebu i okolici.

Optika Visual je u potrazi za Tehničarom za naočalnu optiku / optičarem (m/ž). Posao uključuje rad u optici, prodaju i popravak naočala i rad s klijentima. Potrebno je imati srednju stručnu spremu, a nude stalni radni odnos. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 22. listopada.

Cargo Modus traži Vozače teretnog vozila C+E kategorije u međunarodnom transportu (m/ž). Opsi posla uključuje vožnju tegljača sa poluprikolicom, odgovornost za preuzetu robu i vozilo te prijevoz između Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije i Njemačke. Nude plaću između 9 000 i 13 000 kuna, a prijaviti se možete do 20. listopada.

Tvrtka Kuhn Hrvatska, dio je internacionalne Kuhn grupe sa sjedištima u 9 zemalja srednje Europe, a generalni je zastupnik renomiranih svjetskih proizvođača građevinskih strojeva i opreme. Trenutno su u potrazi za Serviserom građevinske opreme i mehanizacije (m/ž). Potrebno je imati SSS/VŠS elektrotehničkog ili strojarskog usmjerenja te imati vozački B kategorije. Nude mogućnost kontinuiranog razvoja i usavršavanja u izrazito mladom timu te ugodnom radnom, kolegijalnom i profesionalnom okruženju u uhodanoj organizaciji. Ovaj oglas ostaje aktivan do 3. studenog.

RECOM je osnovan 1992. godine i od tada se razvio u najvećeg hrvatskog proizvođača notesa, rokovnika i knjiga. Jedan su od regionalnih lidera sa najraznovrsnijom proizvodnom ponudom i mogućnostima dorade. U primarni proizvodni program RECOM-a ulazi tisak, tvrdi uvez i dotisci na promotivne artikle/poslovne poklone, te zbog povećanja opsega posla zapošljavaju djelatnike na radnom mjestu Sitotiskar (m/ž).  Posao uključuje rad na ručnim i polautomatskim strojevima za sitotisak, pranje i snimanje sita. Iskustvo nije uvjet, a prijaviti se možeš do 27. listopada.

FUEL trading traži Tradera (m/ž). Posao uključuje izradu ponuda prema kupcima, kalkulacije proizvoda prema upitu, kontakte sa postojećim i potencijalnim kupcima te istraživanje tržišta. Obavezno je izvrsno poznavanje njemačkog jezika te dvije godine iskustv ana sličnim poslovima. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 27. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here