Green River Fest iz tjedna u tjedan nudi vrlo atraktivne i raznolike programe. Smjestio se kraj Hendrixovog mosta, uz rijeku Savu i po mnogočemu je poseban. U potpunosti održivi festival vrijedi posjetiti, družiti se na friškom zraku, zaplesati s ekipom ili jednostavno chillati i rashladiti se pod solarnim tuševima. Ako ste ljubitelj društvenih igara na Greenu možete i zaigrati neke od njih, baciti selfie, nazdraviti ljetu ili guštati u dobrim ritmovima.

Srijeda je obojena ritmovima akustičnog dua iz Rijeke – THE DUDES. Njihova je playlista prava glazbena poslastica, a uz rijeku će ploviti glazba Queenovaca, Iggy Pop-a, Alanis Morisette, The Police-a, Floydovaca, RHCP-a, sjajne glazbe Depechovaca i mnogih drugih.

Četvrtak i petak dani su za najmlađe – u četvrtak mogu uživati u dječjoj predstavi „Milica na putu oko svijeta“, a u petak se održava radionica Oslikavanja Ljetnih Lavora, dok odrasli mogu sudjelovati u glazbenom interaktivnom kvizu „Sluha i igara“ by Marina Orsag nakon čega slijedi tematski party uz glazbu 80′ i 90′.

U subotu i nedjelju oživljavamo već skoro zaboravljene sjajne Igre bez granica – pozivamo ekipe da nam se prijave u inbox na FB, nagrade su vrlo atraktivne.

Ulaz na Green River Fest je besplatan, a više info pratite na: https://www.facebook.com/greenriverfest.