Mladen Grdović je na upravo završenom Splitskom festivalu osvojio Grand prix po izboru splitske publike, a u tjednu nakon festivala njegova suradnja s klapom Munita pjesma ‘Ostavljam vas moji najdraži’ ušla je na nacionalnu top-listu radijskog emitiranja HR top 40 i to na visoko osmo mjesto.

„Kako se može osjećati čovjek kad mu pjesmu prihvati publika i radijski urednici, nego sretno. Nadam se da će se pjesma nakon najvišeg ulaza još tjednima zadržati na HR top 40. U životu sam dobio brojna priznanja i nagrade, ali ovaj Grand prix je nešto što sam priželjkivao punih 35 godina. Splitska publika i Splitski festival imaju posebno mjesto u mom srcu i to je festival kojem sam uvijek bio i ostat ću vjeran. Iako su brojne moje pjesme s tog festivala danas hitovi, uvijek su osvajali drugo ili treće mjesto, a kad su ove godine pročitali da sam osvojio Grand prix nisam mogao sakriti suze. Preplavile su me emocije. Hvala klapi Munita s kojom sam nastupio već drugi put na tom festivalu, mom dugogodišnjem glazbenom producentu Stipici Kalogjeri i hvala svim radio urednicima na potpori“, osvrnuo se Mladen na dva velika uspjeha u kratkom vremenu.

Tronom ljestvice i šesti tjedan suvereno vlada Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’. Na drugo mjesto stigli su Jinxi s novim singlom ‘Jesmo li dobro?’, dok su Oliver i Gibonni sa ‘Srećom’ treći.

Nina je na prvim mjestima top listi u Slavoniji, Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju, dok su Oliver i Gibonni na broju jedan u Dalmaciji i Gradu Zagrebu.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.