Da biste poveli voljenu osobu u toplije krajeve, ne trebate prijeći tisuće kilometara. Svijet sauna u Termama Tuhelj savršena je oaza u kojoj vas očekuje neponovljiva igra aromatičnih ulja, vrućeg vjetra i posebnih tehnika opuštanja.

Za nezaboravno Valentinovo, neka zimsko buđenje osjetila u Termama Tuhelj bude poput teatra u kojemu vi imate glavnu ulogu, a svaki trenutak pomno je izrežiran za vaš užitak. I to uz čak  50 posto popusta za boravak druge osobe i neograničeno opuštanje u najvećem Svijetu sauna gdje ćete rasplamsati svoju ljubav posebnim čokoladnim programima.

Mjesec čokolade neodoljiv je afrodizijak. Specijalni wellness tretmani SPAeVITA centra osmišljeni su kao bajkoviti čokoladni snovi za slavlje vaše ljubavi. Poseban tretman za dvoje u privatnoj spa prostoriji, uz čokoladnu kremu za tijelo i opuštanje u whirlpoolu uz pjenušac, Valentinovo je kakvo će svatko poželjeti.

Terme Tuhelj_photo_Dean_Duboković_03

Oduševit će vas i jedinstven paket za Valentinovo s uključenim masažama, neograničenim opuštanjem u Svijetu sauna, romantičnom večerom u restoranu Dvorac Mihanović i ostalim slatkim iznenađenjima po cijeni već od 2.056,20 kuna za dvije osobe.

Ako nemate gdje ostaviti djecu, iskoristite obiteljski bonus uz gratis boravak za jedno dijete do 12 godina i odličnu animaciju na Vodenom planetu kao i u dječjoj igraonici.

Valentinovo ove godine pada u utorak, pa ako ga ne stignete proslaviti radnim danom, ili ga pak namjeravate proslaviti više puta, Terme Tuhelj subotom 11.i 18.veljače pripremaju romantična noćna kupanja kao i posebnu romantičnu večeru u prekrasnom à la carte restoranu Dvorac Mihanović uz glazbu i gastronomsku poeziju na tanjuru.

Probudite svoja osjetila jer ljubav je u okusu, mirisu i posebnim doživljajima.