Uskoro kreće ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske kroz cikluse županijskih natjecanja, a prilika da ponesu tu zavidnu titulu, prvo će se pružiti djevojkama iz Zagrebačke županije. Devet finalistica prošetat će pred stručnim žirijem 26.01. na jednoj od najatraktivnijih lokacija seoskog turizma u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu.

Večer ljepote koja će započeti u 19:30 sati, vodit će već svima poznato TV lice Davor Garić kojem će se pridružiti aktualna Miss Zagrebačke županije, Ana Marija Stančerić. Svečani program glazbenom poslasticom upriličit će talentirani mladi glazbenik Matija Cvek koji će izvesti pjesmu koja se svima odavno uvukla u uši “Visine” te plesni singl “Praviš me ludim”. Na pozornicu će se popeti i novo lice glazbene scene, Magdalena Perković, sa singlom “Odavno”, a modernom glazbom uzvanike će zasigurno oduševiti ljubavno – glazbena priča Borisa Timea i slovenske pjevačice i DJ-ice Žane, koji nastupaju pod imenom “DUO TIME”.  Brazilsku senzaciju i vatreni nastup izvest će dobro poznati plesač i finalist Supertalenta, Diego Siqueira koji će zasigurno otvoriti nove poglede u plesni svijet.

Ulaz je besplatan te slobodan za sve koji su spremni navijati za svoje favoritkinje, a nakon samog proglašenja pridružite se slatkom kutku i domjenku koji je pripremila Slastičarnica Zagreb i Stupnički dvori.