Osjet mirisa izrazito je snažan i može nam reći koliko nam je neka osoba privlačna ili ne. Pri odabiru „bolje polovice“, mirisi imaju jednako važnu ulogu kao i izgled osobe. Dobro je poznata izreka o „ljubavi na prvi pogled“, ali još se nije uvriježila ona o „ljubavi na prvi miris“. Međutim, velika je vjerojatnost kako će nas neka osoba privući zbog svog mirisa, a ne zbog svog izgleda. To je duboko usađeno u naš sustav i nešto što je prisutno kroz cijeli naš život, bez da smo toga svjesni.

Tom činjenicom vodio se i hrvatski brend mirisa za dom, Notes of Zagreb, prilikom kreiranja „Tajne krvavog mosta“ (Secret of the Bloody Bridge). Nit vodilja bila je stvoriti miris koji odiše govorom ljubavi i koji će izmamiti osmijeh na lice već prilikom prvog susreta s njim. Pa kako to onda miriše ljubav? Miriše na kombinaciju naranče, đurđice, ruže, jasmina i sandalovine.

Miris za dom „Tajna krvavog mosta“ otvara se notama naranče i đurđice. Naranča ima dugu povijest vezanu uz osjećaj sreće i zadovoljstva te je ugodnog i toplog mirisa. Miris koji širi đurđica nježan je i lagan, a istovremeno senzualan i zavodljiv, pravo oličenje ljubavi. Ruža i jasmin pojavljuju se u srednjim notama „Tajne krvavog mosta. Ruža je oduvijek bila jedna od najpopularnijih nota u mirisnim kompozicijama, a u posljednje vrijeme doživljava veliki povratak. Ako je ruža kraljica cvijeća, jasmin je opravdano njihov kralj. Miris je to koji budi osjećaj radosti i sreće, a ujedno je prepoznat i kao afrodizijak. Miris sandalovine dolazi kao bazna nota „Tajne krvavog mosta“ ima opuštajuće karakteristike i savršeno se nadovezuje na prethodne sastojke mirisa.

Razveselite sebe i svoje najmilije i unesite u vaš dom miris koji će probuditi sva osjetila i u koji ćete se zaljubiti već prilikom prvog susreta, odnosno na prvi njuh. Notes of Zagreb u svojoj ponudi ima mirisne difuzore te druge mirisne kompozicije koje dolaze u obliku sprejeva, mirisnih svijeća, mirisnih sprejeva za tijelo te parfema za kućne ljubimce i moguće ih je pronaći na stranici www.notesofzagreb.com ili u trgovini u Skalinskoj ulici 2.