Početna ZG vodič Trgovine, usluge Mina Petra stiže iz Tokija na Dane vjenčanja

Mina Petra stiže iz Tokija na Dane vjenčanja

Kreacije Mine Petra (Foto: Dani vjenčanja)Odbrojavaju se sati do početka velikog događaja za organizatore vjenčanja i sve koji se spremaju uploviti u bračne vode.

Dani vjenčanja 2010 započinju prekosutra, u petak u 15 sati. Paviljon br. 8 na Zagrebačkom velesajmu otvorit će vrata znatiželjnim pogledima i predstaviti najnovije raskošne vjenčanice, dekoracije, modne revije, kao i mnoštvo “sitnica” koje će se pamtiti još dugo, možda cijeloga života.

Tijekom tri dana, od 1. do 3. listopada, na Danima vjenčanja održat će se i mnoštvo popratnih programa – modne revije, dodjela nagrade za najljepše uređeni štand, prezentacije prvog plesa, event Budi mladenka kao i nagradna igra u kojoj će jedan budući bračni par dobiti vrijedne nagrade – vjenčanicu, prstenje i romantični vikend.

Poznati na modnoj reviji

Cijena ulaznice na Dane vjenčanja je simbolična – 10 kuna, a polovica iznosa od svake kupljene ulaznice uplatit će se Kliničkoj bolnici “Sestre milosrdnice” – Klinika za dječje bolesti Zagreb, Klinici za dječju kirurgiju svima nam poznatoj “Klaićevoj”. U humanitarne svrhe će i prihod od Gala humanitarne modne revije koja će se održati u petak, u 20.30 sati.

Na reviji će nastupiti Marija Husar a osim Dvine Meler, Ide Prester i Danijele Pintarić, u vjenčanicama i svečanim odijelima pistom će prošetati i Iva Šulentić, Antonija Šola, Nikol Bulat, Sanja Bjedov, Žana Štrbac, Ivana Paris, Hana Tabaković, Vedran Strukar, Boris Kosmač, Robert Valdec, Danijel Bilić i mnoge druge osobe iz javnog života Hrvatske koje su prepoznale humani cilj organizatora – pomoć dječjoj kirurgiji. Voditelji će biti Vlatka Pokos i Dalibor Petko.

Kao gost Gala humanitarne modne revije, ravno iz Tokija, na modnu pistu Dana vjenčanja, dolazi priznata hrvatska etno kreatorica Mina Petra s kolekcijom „Rapsodija u bijelom“.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here