Nakon duže koncerte pauze na pozornicu se vraća Miki Solus. On je svoje prve glazbene korake napravio upravo u Močvari, u sklopu legendarnog programa ‘Močvara traži zvijezdu’, a sve ostalo je, kako bi se to reklo, povijest.

Od te 2010. Miki Solus je objavio četiri studijska albuma, dobio nominaciju za Porina, na koncertima pjevao pjesme o mrtvim kravama, hipsterima, palačinkama i lubenicama, a uz to što falša, nastupa na klaviru, gitari, a ponekad i na harmonici. Neko vrijeme ga nije bilo na koncertima, a sada se vraća na svoju omiljenu pozornicu, onu u Močvari. Ono što nas čeka na ovom koncertu najbolje opisuje on sam:

MIKI SOLUS – PREMIJERA NOVIH GENIJALNIH PJESAMA

Dođite u Močvaru na premijerno slušanje hrpetine novih genijalnih pjesama i recite mi koje od njih su smeće kako ih ne bih uvrstio na novi album. Raspon tema je širok: istarska goveda, makedonska hrana, australske životinje, ostarjeli muzičari i zgažene mačke. Naravno, nakon novih pjesama odvirat ćemo i najdraže starije poluuspješnice, a sve to uz pomoć ukulelea, klavijatura, električne gitare, basa, cajona i bubnja. Na bini će me pratiti, i pokušati u kojem tonalitetu pjevam shvatiti – famozni bradati veteran ručnog ribolova Fra Frane Visković i legendarni perkusionistički povratnik iz Češke Ivan Koala Strahija. Nemojte ostati doma k’o babe, dođite na koncert jer – upad je džabe!

P.S. Miki je kupio novu gitaru i nabavio još jednog psa!

Diskografija:
Muzika sumnjive kvalitete, 2011.
Muzika za djecu i penzionere, 2015.
Muzika o nogometu, jazzu i palačinkama, 2017.
Hamburgeri, kvizovi i craft pive, 2020.