Malo tko može odoljeti zamamnim okusima i mirisima kojima Pizza bar svakodnevno osvaja zagrebačku gastronomsku scenu. U svega nekoliko mjeseci od otvorenja, ovaj šarmantni restoran postao je nezaobilazno odredište svih zaljubljenika u talijanske specijalitete.

pizza-bar-7

Idealno je vrijeme da se prepustimo bogatim, kremastim tjesteninama i sočnom rižotu od kojih šef kuhinje stvara mozaik okusa, mirisa i izgleda. Novi prošireni menu zavest će vas uvijek svježim i kvalitetnim namirnicama kojima obiluje i uz pomoć kojih nastaju savršena jela koja stvaraju uspomene.

pizza-bar-5

Kao što i samo ime kaže, glavni adut bara je ukusna pizza savršene teksture, koja svojim prvoklasnim namirnicama poput mozzarelle di buffalo te poznatog San Daniele pršuta stvara rapsodiju okusa za svačije nepce.

pizza-bar-1

Stoga ne čudi da je na nedavno održanom prestižnom Mainardi & Caputo pizza kupu za 2016. godinu upravo Pizza bar osvojio odlično 3. mjesto u Hrvatskoj, na kojem su svoja znanja u izradi pizze,  najomiljenijeg jela na svijetu, pokazali brojni pizza majstori. Njihovo umijeće ocjenjivali su međunarodno priznati gastro stručnjaci, koji nisu krili svoje oduševljenje i zadovoljstvo kušanim.

pizza-bar-3

Slasna i šarena jela poput neodoljivih pizza, kremastih rižota, ukusne tjestenine i zdrave salate idealna su pozivnica da posjetite Pizza bar na adresi Selska cesta 90b, ukoliko već niste. Sigurni smo da ćete se u ovaj romantičan i topao interijer u kojem vlada ugodna atmosfera uvijek rado vraćati.

 

Foto: Sara Dombre

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here