Impozantna Izložba modela od LEGO® kockica BRICK SHOW ponovo se održava u Family mallu 21. i 22. listopada, a predstavit će carstvo legića od čak tri milijuna kockica na još većem prostoru od 1500 m2!

U potrazi ste za vikend zabavom za cijelu obitelj neovisno o vremenskim uvjetima? Rado biste se prepustili svijetu kreativnosti i mašte koja će oduševiti djecu, a vas oraspoložiti najdražim uspomenama?

Izložba LEGO® kockica u Family mallu nudi jedinstveni zabavan događaj koji veseli male i velike te pruža priliku za razgledanjem najatraktivnijih RC modela, spektakularnih eksponata od legića, te za interaktivnu zabavu namijenjenu najmlađima, a sve to u organizaciji Kluba Kockice.

Spektakularni modeli iz ruku entuzijasta i kreativaca iz klubova

‘Kockice’ su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO® entuzijaste u Hrvatskoj, a neki od njihovih članova na Izložbi će predstaviti senzacionalne modele – od raznih diorama do dvorca Hogwarts i Eiffelovog tornja. U postavu će im se pridružiti kolege iz Njemačke LBRICK, zatim klub Skockani iz Srbije, Kocke klub iz Slovenije, TVG Brick Team iz Italije kao i druge rado viđene ekipe iz Srbije i Hrvatske.

Ovi strastveni članovi klubova i entuzijasti oživjet će animirane likove poput Mickey Mousea, Minnie Mouse, ali i dvorce, policijske postaje, te druge zanimljivosti kakve samo mogu stvoriti ljubitelji najdražih nam kockica.

Na posebnom odjelu najmlađi će se moći okušati u vožnji bagera, kamiona, autića preko aplikacije na pametnom telefonu ili preko daljinskog upravljača.

Osim uzbudljivih prizora koje će oživjeti LEGO® kockice djeca će se moći zabaviti u posebnim igraonicama, a za vrijeme trajanja izložbe bit će dostupna tombola s vrijednim nagradama.

Kako bi zabava potrajala, u Family mallu moći će se kupiti LEGO® kockice i tako djeci kod kuće omogućiti beskrajnu zabavu, potaknuti njihovu kreativnost i utjecati na njihov razvoj samopouzdanja.

Cijena ulaznice iznosi 2,5 eura. Radno vrijeme u subotu je od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 18 sati.

Postoji li uopće slično iskustvo od onog koje nam pružaju omiljene LEGO® kockice? Prepustite mu se u omiljenom društvu 21. i 22. listopada u Family mallu!