Bliži se veliki koncert glazbenika Marka Kutlića koji će 23. studenog 2023. u zagrebačkoj Tvornici kulture održati najveći koncert u svojoj solo karijeri. Glazbenik koji je na scenu stupio s bendom Pravila igre, a pjevao kad god je postojala prilika, može se pohvaliti izlaskom svog drugog albuma „Poleti ptico“, kojeg će publika imati prilike slušati u Tvornici kulture.

Izjavio je kako „duboko proživljava sve što mu se događa u životu radost, sreću, ljutnju“, stoga ima potrebu sve to podijeliti sa svima kroz glazbu. Publika će svakako imati priliku vidjeti i doživjeti što im je sve pripremio na svom najvećem solo koncertu u dosadašnjoj karijeri.

Za koncert je poželio kao i uvijek, da ljudi dođu kako bi uživali u pjesmama te da se zabave i kući ponesu jedno nezaboravno iskustvo koje će svi zajedno pamtiti. Najavio je i vrhunsku svirku, a i otkrio kako je ovo i zadnji koncert u Zagrebu do 2025. godine, stoga poručuje da  posjetitelji spreme u duše jednu lijepu uspomenu.

Na koncertu će svirati sve pjesme s novog albuma „Poleti ptico“, koji će biti dostupan od 17. studenog na svim online i streaming platformama te će se album od 26. studenog moći nabaviti i u fizičkom obliku. Uz pjesme s novog albuma izvodit će se i pjesme s prvog albuma „U kapi tvoje ljubavi“, a sam koncert bit će podijeljen na 3 dijela „electric – acoustic – electric“.

Marko je otkrio kako je nedavno snimio i pjesmu, duet koji će također biti dio njegovog novog albuma. Riječ je o pjesmi „21 gram“ koju je snimio zajedno s glazbenicom Lu Jakelić.

Što je Marko sve pripremio, publika će uskoro osjetiti u Tvornici kulture, gdje će itekako uživati u Markovom novom albumu „Poleti ptico“. Također, svi koji dođu na koncert, dočekat će ih interesantan merch koji su tim i Marko pripremili za ovu posebnu priliku.

Ulaznice za koncert Marka Kutlića u Tvornici kulture možete nabaviti u sustavu Entrio.

 

Foto: Silvija Krsto Crnjak i Dora Baotić