Početna Događanja Mali plac ponovno gostuje u Croatian Design Superstoreu

    Mali plac ponovno gostuje u Croatian Design Superstoreu

    S ciljem promocije malih domaćih proizvođača i upoznavanja posjetitelja s hrvatskim tradicijskim proizvodima, Mali plac i Croatian Design Superstore udružuju se još jednom u predstavljanju lokalnih, autohtonih hrvatskih gastro-proizvoda.

    Ove subote, 1. listopada, od 10 do 15 sati posjetitelji ponovno imaju priliku obaviti svoju nabavku zdravih i domaćih namirnica na Malom placu, kušati gastro-delicije domaćih OPG-ova i upoznati se s malim proizvođačima iz raznih regija Hrvatske te doznati sve što ih zanima o njihovim proizvodima.

    Iako prvenstveno posvećen hrvatskom dizajnu, Croatian Design Superstore od rujna postao je bogatiji za jedinstvenu gastro-priču s fokusom na “hranu s izvora”, autohtone i prirodno uzgojene hrvatske proizvode koje pod svojom kapom okuplja Mali plac, poznata mala mobilna tržnica lokalnih, organskih proizvoda. Jaka poveznica Malog placa i Croatian Design Superstora proizlazi iz, iako fokusom različitih, u osnovi zajedničkih nastojanja afirmiranja hrvatskog, autohtonog i originalnog.

    Na popisu mnogobrojnih namirnica Malog placa su i delicije koje se ne mogu pronaći na uobičajenim prodajnim mjestima, a koje ćete ovom prilikom moći kupiti u CDSS-u. Među njima su i proizvodi Slow Food Internationala  – Pelješki varenik i češnjak iz Ljubitovice, tradicionalni sir prgice, domaće suhe smokve, sušene eko-rajčice, besvkasni kruh po staroj recepturi, eko-maline i sirove veganske torte.