Jedna od najljepših gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi ljudi… Sve to i ovoga ljeta na Gornji grad donosi popularni Mali piknik, jedno od najšarmantnijih gradskih događanja.
  • 07.08.2020.
  • 14.08.2020.
  • 21.08.2020.
  • 28.08.2020.
U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Mali piknik ponovno će tijekom kolovoza na gornjogradskoj Vranicanijevoj poljani (Park Bele IV.) rasprostrti svoje dekice s pogledom na grad i ispričati drugačiju ljetnu piknik-priču na jednoj od najljepših gradskih lokacija.
Ako tražite kratki i slatki predah sakriven od gradske vreve ili pak drugačije ljetno osvježenje u Zagrebu, onda nikako ne propustite Mali piknik. U ovoj maloj gastro-oazi možete bosonogi predahnuti na dekicama s pogledom na grad, okupiti drage prijatelje ili izvesti svoj par na romantičan spoj, uživati sami ili u društvu svog psa, izabrati nešto fino i zdravo s ljetnog menija Malog placa, popiti koju čašu domaćeg vina i zaraditi koju mrlju… Sve one divne jednostavne stvari koje dolaze s (Malim) piknikom!
Već nakon prvog izdanja Mali piknik se pozicionirao na listu najboljih gastro-evenata u Zagrebu, prvenstveno zahvaljujući gastro-ponudi domaćih OPG-ova, s fokusom na autohtone i prirodno uzgojene lokalne proizvode. Također, romantično uređenje, intimna atmosfera i starogradski ambijent šarmantna su kombinacija koja svake godine nanovo oduševljava sve veći broj posjetitelja.
Događanje organizira Mali plac, a podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here