Večeras će se,u 20:30 sati, u srcu Zagreba ispred kluba Khala održati će se Fashion Night. Ovom malom modnom poslasticom pozdraviti će dolazak jeseni i nove modne sezone.

Za to će se pobrinuti modni brend Galko za čijim torbama uzdišu mnoge žene. Od obiteljskog obrta tvrtka Galko je izrasla u vodećeg proizvođača torbi i kožne galanterije koji danas zapošljava više od sedamdeset djelatnika. Sani Shop pokazat će svoje zanimljive modele koji svakodnevno krase voditeljice IN magazina Mineu i Miu. Mlada dizajnerica Ingrid Rojc sve više osvaja javnost svojim lepršavim i inovativnim dizajnom, a ovdje će predstaviti svoju zimsku kolekciju. Kako je jesen vrijeme vjenčanja, sve buduće mladenke će oduševiti vjenčanice N-ina Sposa salon vjenčanica.

Reviju će nositi finalistice Izbora za Miss Hrvatske za čije se ljepotu brine Studio Marcela, a goste će kroz event voditi Ivana Šundov Hojan.

Organizatorice Maja Vračarić i Iva Loparić Kontek iz Direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta kažu da je ova mala modna poslastica povod da se svi opet okupe nakon ljetnih odmora i s veseljem krenu u novu sezonu.