Kliniku za dječje bolesti Zagreb je razveselila nesvakidašnja vizita koju su u obilazak prostora bolnice pozvali voditelj Luka Bulić i brend Prospan, biljni lijek br.1 u svijetu protiv kašlja. „Mala vizita“ je obišla veselu čekaonicu koja je uređena uz pomoć Prospana, ali i druge dijelove bolnice. Svi su primijetili i prepoznali vesele motive kojima je uređena Prospanova čekaonica, a posebno im se svidio prostor za igru koji skraćuje vrijeme dok čekaju svoj termin kod liječnika. Voditelj Luka Bulić bio je oduševljen zapažanjima.

„Ponosan sam na Malu vizitu koja je obilazak Prospanove čekaonice i nekoliko odjela shvatila iznimno ozbiljno. U bolnicu dolazimo zbog ozbiljnih razloga i svi to razumijemo. Za svaku pohvalu je pristup liječnika i sestara te trud koji ulažu u odnos s pacijentima.“, izjavio je voditelj Luka Bulić.

Jedno od pitanja koje je Malu vizitu najviše zanimalo jest boravak roditelja s djecom tijekom hospitalizacije.

„Trudimo se djeci i roditeljima što više olakšati trenutke koje provode u prostoru bolnice. Djelatnici Klinike vrijedno čine sve da djeci olakšaju boravak, roditelji su sa djecom kada je god to moguće, dan i noć. Između ostalog, upravo dovršavamo radove na još dvije sobe za boravak majki s djecom s dodatnih šest kreveta. Ovom prilikom zahvaljujemo svim partnerima koji nam na tom putu pomažu kao i „Prospanova mala vizita“ i uređenje čekaonice koji će učiniti čekanje i boravak našim malim pacijentima ugodnijim, na čemu posebno zahvaljujem višegodišnjem partneru tvrtki „Salveo“, kojoj ovo nije prvi, a nadam se ni zadnji put, da prepoznaje ovu plemenitu inicijativu“, izjavio je v.d. ravnatelja Klinike za dječje bolesti Zagreb, dr. Zoran Bahtijarević.