Foto: PRESSNa maksimirskom stadionu već nekoliko dana traju pripreme za dugo očekivani ljetni pop spektakl koji će se održati ovoga ljeta! Robbie Williams napokon dolazi u Hrvatsku! Kraljevskim nastupom će uz najpoznatije hitove iz svoje karijere, predstaviti i pjesme s novog albuma simbolično nazvanog „Take the Crown“. Svoju glazbenu krunu i status najveće muške pop zvijezde današnjice će u Zagrebu potvrditi 13. kolovoza!

Naslov najnovijeg albuma Take The Crown je odraz Robbijevih razmišljanja i njegovog raspoloženja za vrijeme snimanja. Štoviše, “Album je nazvan Take The Crown jer se ja želim boriti”, kaže Robbie, “Želim se boriti s bilo kim tko mi stane na put u mom pop kraljevstvu. Želim zadržati krunu koju sam zaslužio.Koju još zaslužujem imati. Ljudima želim prenijeti poruku da volim svoj posao te da ću se boriti za njega.”

Robbie zaista voli svoj posao i to emotivno pokazuje na svakom koncertu!

Osim karizmatične energije glazbenika, očekuje nas zaista impresivna pozornica i scenografija. Vrhunski glazbenici pobrinut će se da glazba bude blizu savršenstva. Osim svojim glasom, Robbie Williams na turneji oduševljava svojim scenskim nastupom i komunikacijom s publikom. I prateći glazbenici i publika kažu kako je nemoguće ostati ravnodušan za vrijeme Robbievog koncerta. Robbie se dolazi zabaviti te rasplesati i raspjevati cijeli stadion! Velika produkcija i Robbijeva energičnost obećavaju zaista spektakularan show!

image003

Turneja TAKE THE CROWN je započela 14.6.2013. godine. Na službenoj web stranici i društvenim mrežama R.Williamsa dostupne su brojne fotografije i video materijali koje svjedoče veličanstvenosti svakog nastupa.

Ulaznice za koncert R. Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA – 999 kn

FAN PIT – 629 kn

SJEDENJE 1 (Zapad dolje) – 459 kn

SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) – 379 kn

STAJANJE – 329 kn

SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok) – 279 kn

SJEDENJE 4 (Sjever gore) – 199 kn – RASPRODANO!

Robbie Williams ne treba posebno predstavljanje… On je pjevač, tekstopisac i zabavljač koji je postao najveća zvijezda našeg doba te rasprodaje koncerte diljem svijeta. Ovo je prva velika turneja nakon ‘Close Encounters’ turneje iz 2006. godine. Robbie Williams je oduvijek impresionirao i ostavljao fanove bez daha: od hitova koje su postali himne – Angels, Let Me Entertain You, Rock DJ, Millennium – do potpuno novih pjesama (poput Candy) s novog albuma ‘Take The Crown’.

Najveća pop zvijezda današnjice ROBBIE WILLIAMS u sklopu turneje “Take The Crown” nastupit će 13.08.2013. godine na stadionu Maksimir.

“Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb!” (Robbie Williams)

“Robbie je zaista najveća pop zvijezda koja se pojavila u ovoj zemlji u posljednjih 20 godina. Pop ikona koja se pomladila i vratila na vrh vlastite igre.” (The Sun, 2012.)