Koliko publika željno očekuje virtuozne izvedbe jednog od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu – pijanista Maksima Mrvice –  potvrđuje i rekordno brza prodaja prvog koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski, zbog čega je objavljen i dodatni datum.

Nakon tri godine, Maksim će tako u Zagrebu, osim 30.ožujka, na radost brojnih poklonika, svirati i drugu večer i to u nedjelju 31.ožujka 2019.

Glazbeni virtuoz u Zagreb dovodi izvedbu programa ‘New Silk Road’, koja je do sada redom rasprodala niz prestižnih dvorana diljem svijeta:  Sydney, Seoul, Peking, Shanghai i mnoge druge.

Koncert je dio velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva – ‘New Silk Road’. Domaća će publika tako u ožujku premijerno moći poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta ‘Nutcracker’’, All Of Me’’ od John Legenda, ‘Clocks’ od Coldplaya, ‘Game Of Thrones’ kao i ostale s posljednjeg albuma. Uz to Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput ‘Flight Of The Bumblebee’, ‘Exodus’, ‘The Godfather’ a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice.

Album ‘New Silk Road’ dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa.

Ulaznice su od danas u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski.

Prilika da uživo poslušate klavirskog virtuoza svjetske reputacije je uistinu rijetka, te događaj koji se ne propušta!

Maksima pratite:

 

https://www.youtube.com/watch?v=-iMjUtyfVLY

https://www.instagram.com/maksimmrvicaofficial/?hl=en

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here