Nakon duže koncertne pauze u Zagrebu, Lollobrigida se vraća nastupom u Tvornici kulture na Valentinovo, u subotu 14. veljače, a kao posebni gosti nastupit će Barbari i The Hendikeps.

Lollobrigida je danas jedan od najpoznatijih bendova u regiji, ponajviše zahvaljujući svojim elektro-disco-punk melodijama s kojima je sve počelo. Nadolazeći četvrti album predstavlja i zaokret u zvuku pri čemu se bend okreće žešćem i indie rock izričaju. Nova postava sa sobom donosi osvježenje, melodije su pojačane gitarama, a posebno se to može primjetiti u novom singleu “Najbolji život”

Lollobrigida za Valentinovo u Zagrebu
Ida Prester, frontmenica Lollobrigide

Dosadašnja četiri singla, od “Uzalud” kojom se bend predstavlja u punk varijanti, preko “Zašto” sa zaraznim refrenom i pjesmom “Reklama” koja miriše na rock ‘n’ roll, kao i najnovije stvari “Najbolji život” – pokazuju primjetan utjecaj gitara čime one postaju novootkriveni glazbeni resurs Lollobrigide.

Nakon podužeg koncertnog izbivanja iz Zagreba, Lollobrigida će na Valentinovo obnoviti svoju vezu s gradom. Garantiraju značajno snažniju svirku uživo, na tragu onoga što će se moći čuti na novom studijskom albumu koji će uz nove stvari sadržavati i do sada objavljene singleove.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 60 kuna. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture i www.entrio.hr. Organizator koncerta je Tvornica kulture.