Poznata je izreka kako se ljepota nalazi u svemu što nas okružuje, samo treba otvoriti širom oči i upijati svijet oko sebe. Ljepota je u umjetnosti, modi, dizajnu. Ljepota je u hrani, prirodi, putovanjima. A odnedavno, ljepota je pretočena i u novu Saponia ‘Lifestyle’ liniju proizvoda, namijenjenu svima onima koji vole uživati u lijepim stvarima i životu, od kojeg uzimaju samo najbolje te ne pristaju na kompromise.

Antonija Stupar Jurkin 5

U ovu kategoriju svakako se ubraja i prekrasna Antonija Stupar Jurkin. Ona je uspješna voditeljica, voljena supruga i brižna majka, no prije svega iznimno odlučna i sposobna mlada žena koja s nevjerovatnom lakoćom balansira između brojnih poslovnih obaveza i privatnog života, pritom ne zaboravljajući ostaviti vremena za sebe i svoje male slatke užitke, uvijek sa širokim osmjehom na licu. Stoga je nova ‘Lifestyle’ linija proizvoda kao stvorena za lijepu voditeljicu.

Antonija Stupar Jurkin 3

Obuhvaća premium brandove – Faks helizim, Ornel, Nilu, Likvi, Arf i Bis, kod kojih je posebna pažnja posvećena razvoju kvalitetnih formulacija i atraktivnih mirisnih kreacija. Tako se za najviši nivo čistoće i briljantnu bjelinu pobrinuo Faks helizim Lifestyle, dok je Ornel Lifestyle zadužen da probudi sva osjetila kroz jedinstven i atraktivan miris, uz rezultat najmekše i najmirisnije odjeće. Nila Ultimate Care Lifestyle je linija tekućih deterdženata za osjetljivo rublje, posebno formulirana da pruža vrhunsku njegu i pouzdanu zaštitu boja i vlakana osjetljivih odjevnih predmeta. Kako su kuhanje kod kuće, blogovi o hrani i zdrava prehrana koju vežemo uz kvalitetan način življenja danas dosegli ogromnu razinu popularnosti, kreiran je novi Likvi Lifestyle deterdžent. Arf Lifestyle, univerzalno sredstvo za čišćenje, garantira samo sjaj i ugodan miris, baš poput Bis Lifestyle, premium osvježivača prostora.

Antonija Stupar Jurkin 1

Uz moderan i dinamičan način života koji vodi, sada je jasno zašto je popularna voditeljica Stupar Jurkin s ‘Lifestyle’ linijom doživjela ljubav na prvi pogled i što je još važnije – ljubav bez ijedne mrlje.