Bliži nam se ljeto, a s njime dolazi vrijeme kada uskačemo u kupaće kostime i  laganiju odjeću. Ono od čega sve žene strahuju je misao, kako će im tijelo izgledati na plaži i kako sakriti celulit. Nažalost, prisutan je kod velikog broja žena i očito stvara nelagodu kod razodijevanja u ove tople dane. Mnogim ženama on je najljući neprijatelj na putu do savršenog tijela. Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima.

U ljudskoj je prirodi tražiti instant rješenja, u ovom slučaju, poput raznih krema i ostalih preparata koje mogu pomoći samo kratkotrajno. Rješenje za osobe koje zauvijek žele eliminirati celulit krije se u LoraDerm centru, pod budim okom stručnjakinje Žane Barjaktarević i njezinog stručnog tima. Riječ je o Vela Shape tehnologiji koja sadrži revolucionarnu elos kombinaciju Bi-Polarnih radio frekvencija (RF), infracrvenih svjetlosnih energija, negativnog pritiska i mehaničke masaže. Sinergijska kombinacija infracrvene svjetlosti i radio-frekvencijske energije povećava disocijaciju kisika od oxy-hemoglobina u zagrijanim krvnim žilama kože. Proširena uporaba energije pohranjene u masnim stanicama (lipoliza) omogućuje njihovo smanjenje. Rezultat je smanjenje obujma tretiranog područja i zaglađeniji i svilenkastiji izgled kože.

Vela Shape tretman je prikladan za osobe koji traže neinvazivne opcije za uklanjanje celulita, smanjenje opsega, poboljšanje lokalnog krvotoka, smanjenje bolova u mišićima, poboljšano djelovanje limfnog toka, oblikovanje tijela, učvršćivanje kože i strukture te, nakon liposukcije ili trudnoće, za smanjenje opsega. Stanje s celulitom se pogoršava s godinama jer vezivna tkiva slabe, a koža počinje gubiti elastičnost, što dodatno ističe neravnine i nepravilnosti kože izazvane celulitom, no zahvaljujući Vela Shape tretmanu, zaglađena i zategnuta koža je stvarnost koju svatko može živjeti.

Foto: Bojan Zibar