Početna Kazalište Ljetne noći Teatra EXIT idu šestu godinu zaredom

Ljetne noći Teatra EXIT idu šestu godinu zaredom

Završetkom još jedne “regularne” sezone Teatra EXIT, iz kazališta podsjećaju na neka od događanja u ovoj, vrlo zanimljivoj, obljetničkoj godini.

Sezona je otvorena svečanom 300. izvedbom predstave KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!, koja je gledateljima doslovno poklonjena u povodu 20. rođendana kazališta. Tijekom cijele sezone trajala je prigodna rođendanska akcija “20 ulaznica za 20 predstava po 20 kn”, u listopadu je obilježena i svečana 50. izvedba predstave PLEMENA, nastaloj u suradnji s Planet Artom.

Ljetne noći Teatra EXIT
CRVENO; red: Matko Raguž (Foto: www.teatarexit.hr)

U prosincu je pak predstava NJUŠKE dočekala svoju 100. izvedbu, a ova godina započeta je opet slavljenički – 300. izvedbom predstave SHAKEspearena EXit. Nakon toga je uslijedila premijera predstave CRVENO, a ožujak je ponovno bio “svečan” i u znaku 400. izvedbe KAUBOJA.

Ljetne noći u Muzeju za umjetnost i obrt

Otvorenje Ljetnih noći Teatra EXIT je 18. lipnja, a traju sve do 2. kolovoza. Osim predstava s redovnog repertoara kazališta kao što su NJUŠKE, Kako misliš mene nema?!, SHAKEspeare na EXit, Balon, Crveno, CABAres CABArei, Izložak br. 49, Sutra (ni)je novi dan, Kreket, Plemena, Munchhausen, najavljena su i brojna zanimljiva gostovanja, kao što su nagrađivana predstava Teatra Rugantino iz Zagreba – ThisCasting, gostovanje Ateljea 212 iz Beograda s predstavom Strujosek i dr.

Raspored predstava i informacije o prodaji ulaznica uskoro će biti dostupni na SLUŽBENIM STRANICAMA TEATRA EXIT.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here