Autobusi linije 215 Kvaternikov trg – Trnava prometovat će skraćeno, do Vukomerca, od ponedjeljka, 26. kolovoza od 8.30 sati, do petka, 30. kolovoza do 20.00 sati.
Autobusi će iz Vukomerca kretati 5 minuta kasnije od planiranog voznog reda. Razlog izmjeni u prometu je asfaltiranje Vukomerečke ceste, na dijelu od Ulice Vukomerec („Gredelj“), do Resničkog puta.

* * * * *

Autobusi na linijama 159 Savski most – Strmec Odranski , 160 Savski most – Lipnica i 163 Savski most – Donji Trpuci – Gornji Trpuci prometovat će obilazno preko Brezovice, od ponedjeljka, 26.8. u 8 sati do završetka radova na rekonstrukciji glavnog sabirnog kanala Sava – Odra (za oko 90 dana).
Zbog zabrane prometa dijelom Naletilićeve, autobusi navedenih linija sa Savskog mosta će prometovat će redovnim trasama do raskrižja Remetinečka/Neletilićeva, nastaviti Karlovačkom, Brezovičkom, Prigradskom, Obreškom i dalje redovnim trasama do odredišta te istima u povratku.
Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati samo na obostranim stajalištima Naletilićeva, na Remetinečkoj cesti, i na privremenom stajalištu u Prigradskoj ulici, prije raskrižja s Obreškom.