U povodu 20. obljetnice prvoga međunarodnog leta Croatia Airlinesa, kompanija vam nudi promotivne cijene avio karata. Naime, 5.travnja 1992. g., zrakoplovom Boeing, obavljen je prvi međunarodni let Zagreb-Frankfurt, na kojemu je bilo 15 putnika. Bio je to početak formiranja flote našeg nacionalnog prijevoznika koja se danas sastoji od 13 zrakoplova tipa Airbus i Dash 8 Q400.

U proteklih dvadeset godina na letovima Zagreb – Frankfurt v.v. zabilježeno je gotovo  2,5 milijuna putnika, a zrakoplovna linija Zagreb – Frankfurt v.v. najfrekventnija je međunarodna redovita linija. Tijekom ljetnog reda letenja Croatia Airlines u suradnji s Lufthansom povezuje Zagreb i Frankfurt triput na dan.

Croatia Airlines vam nudi povoljnije cijene povratnih avio karata iz hrvatskih u sve europske destinacije, kao i u regionalne – Sarajevo, Skoplje, Podgoricu i Prištinu po cijeni avio karte već od 129 eura.

Karte po navedenim cijenama možete kupiti 5. travnja, a svoje putovanje realizirati od 23. travnja do 31. svibnja ove godine. Broj karata po promotivnim cijeni ograničen je, a cijena vrijedi isključivo za karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke. Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Više informacija o ovoj ponudi i uvjetima putovanja, kao i sve druge korisne informacije, možete pronaći na www.croatiaairlines.hr, dobiti u Kontakt centru (tel. 01 6676 555, 062 500 505, i *500 – preko mobilnih uređaja za pozive iz Hrvatske), te u svim poslovnicama i prodajnim zastupništvima Croatia Airlinesa.