Kod kuće imate malog znanstvenika koji ne prestaje istraživati i na čija pitanja više ni sami ne znate odgovore? Znanstveno-kreativno-sportski kamp La La Land-a tada je pravo mjesto za vašeg mališana; to je mjesto gdje se o znanosti uči vlastitim rukama, mjesto gdje su mogućnosti ograničene samo maštom, mjesto gdje se cijeni najluđa ideja i mjesto gdje nema krivog odgovora.

Proljetni praznici savršeno su vrijeme za ovakav kamp, gdje ćemo istraživati prirodu, naučiti slikati, plesati, glumiti, ali i naučiti kako se kreću roboti, zašto je nebo plavo i uz to sve se još dobro zabaviti na našim sportskim aktivnostima. Omogućite svojim malim genijalcima četiri dana nezaboravne znanstveno – istraživačke – kreativno – sportske zabave u predivnom prirodnom okruženju parka Maksimir.

Termin kampa je od 18. do 21. travnja, svaki dan od 8:00 do 16:00 sati. (mogućnost dolaska od 7:30 te odlaska od 17:00)

Program

Sudionici kampa će imati priliku puhati gigantske balone od sapunice, izvoditi kemijske eksperimente, lansirati prave rakete, sudjelovati u povijesnoj štafeti, naučiti neke od osnovnih glumačkih vještina, plesnih pokreta i još puno puno toga.

Program kampa odlikuje se visokom dinamikom i velikim brojem različitih aktivnosti kako bi se kroz cijeli dan održao visok nivo učenja i zabave. Program kampa provode stručni voditelji i animatori.

S obzirom da je proljeće vrijeme zanimljivih i upečatljivih promjena u prirodi i okolišu, program kampa imat će naglasak na istraživačkim aktivnostima na otvorenom. Djeca će tako sudjelovati u šumskom safariju gdje će se upoznati sa živim svijetom šume, kako na tlu i u krošnjama, tako i ispod površine, klasificirati će i bilježiti razne biljke i njihove dijelove, učiti o znanstvenim temama koje se kriju u pozadini šumskog života. Koristeći pravu laboratorijsku opremu uz neizostavne mikroskope, povećala, epruvete, posudice za uzorke, pincete i drugo, djeca će iskusiti život znanstvenika i sami osmišljavati i izvoditi pokuse iz kemije, fizike i biologije, a naučeno će primijeniti u konstruiranju vlastitih funkcionalnih izuma znanstvenih igračaka od kojih će neke ponijeti kući skupa s pozitivnim iskustvom vezanim uz učenje i znanost. Osim biologije, prirode i društva, kemije i fizike djeca će jedan dio dana provesti na kreativnim aktivnostima poput slikarstva, izrade različitih predmeta i crtanju grafita. Sportske aktivnosti sastavni su dio svakog dana trajanja kampa. Vjerujemo da svako dijete u sebi krije neki talent a kroz naše plesno-pjevačo-glumačke radionice, otkrit ćemo koji talent svako dijete u sebi krije.

Osim programa ispunjenog zabavnim aktivnostima biti će tu i gosti iznenađenja koji će svojim dolaskom zasigurno razveseliti djecu i uljepšati im ove proljetne praznike.

Dopustimo djeci da budu djeca i neka im ovaj La La Land proljetni kamp ostane u lijepom i nezaboravnom sjećanju.

Cijena kampa iznosi 850,00 kn. U cijenu su uključeni doručak, ručak i užina u organizaciji restorana Maksimir gdje će se održavati aktivnosti u zatvorenom.

Kontakt: [email protected] | 095 8733 008