untitledLjeto je završilo! Nova školska godina je tu, a s njom dolazi vrijeme da odaberemo i nove slobodne aktivnosti! Kulturni centar Peščenica kreće s upisom u kreativnie radionice za sve uzraste i generacije.

Kao i svake godine i ove jeseni KCP priredio je velik izbor radionica; od likovnih, plesnih, dramskih, jezičnih, glazbenih, ali i nekih potpuno novih!

Plesači će moći izabrati između Klasičnog baleta, Studija za ples i pokret, Suvremenog plesa, Jazz dancea, Hip – hopa i Break dance-a za školarce i studente, ali i odrasle, te satova Salse i Standardnih plesova. Tu su i rekreativne radionice; Body creation dance i Vježbe za bolji dan i lakši san.

Ljubitelji likovnih radionica mogu birati između radionica: crtanja i slikanja, kiparstva, keramike, tradicijskog veza te hobi programa (slikanje na svili, decoupage, izrada nakita….), a za djecu tu su likovna i lutkarska radionica, te strip i grafiti radionice!

U dramski studio mogu se upisati djeca od prvog razreda osnovne škole, srednjoškolci, studenti i odrasli!

Ljubitelji glazbe mogu birati između satova gitare i sinthesizera i glazbene radionice za najmlađe – Klavirčice.

Školarce pozivamo da uz kreativno učenje bolje savladaju strane jezike: engleski, njemački, talijanski i španjolski, a za odrasle smo pripremili početne stupnjeve spomenutih jezika i tečajeve znakovnog jezika u suradnji s udrugom DLAN.

Ove godine pripremamo i mnoge nove zanimljive programe koji će se održavati kroz tekuću godinu;

BRAINOBRAIN – Program razvijanja životnih vještina i sposobnosti pomoću abakusa i NLP-tehnike,

Radionica Bioteka u pokretu, radionica Papirnica – obilkovanje papirom, a će se sastojati od radionica Papiermache tehnike, Papercut i Origami,

Tehnička igraonice i druženje uz igranje društvenih igara u suradnji s udrugom IGRANJE.ORG

Sve informacije o upisu i točne termine početka pojedine radionice ili programa mogu se saznati na

tel: 23 03 122, e-mail: [email protected], radnim danom od 10 do 20 sati

ili pronaći na www.kcp.hr