Nova Gradiška, kojeg još nazivaju i mladom damom Slavonije, poznata je po svojim romantičnim baroknim ulicama i trgovima, šarmantnim građevinama i starom gradskom jezgrom. Gradić koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, od proteklog vikenda bogatiji je za jednu odličnu beauty destinaciju, radi koje će mnogi pohrliti upravo tamo. Frizerski salon „Fancy“ na čelu s vlasnicom, briljantnom hair stilisticom Marijom Gelenčir, zapravo  je već otprije poznat tamošnjim stanovnicima te slovi za jedan od najpopularnijih frizerskih salona na tom području, tijekom ljetnih mjeseci dobio je potpuni makeover te je svečano otvoren proteklog vikenda.

Kao certificirani level 4 Keune Haircosmetics edukator, Marija je pohađala mnogobrojne edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu, a uz to je radila i na nekoliko fashion week-ova u Zagrebu i Mostaru. Cjelokupno iskustvo i znanje prenijela je kroz svoj rad u vlastitom salonu, čija je posebna specijalnost kreativnost u koloristici i individualni pristup šišanju te oblikovanju kose. Iza salona „Fancy“ 12 je godina iznimne predanosti, posvećenosti, truda, ambicije i rada, a s povećanjem i razvojem posla, javila se potreba za proširenjem prostora. Tako su spojili postojeći prostor salona s lokalom koji se nalazio pored te ga spojili i preuredili u novi, prostrani salon od 70ak kvadrata. Na samom ulasku u salon nalazi se recepcija s prodajnom policom Keune profesionalnih proizvoda i uvijek susretljivim i nasmijanim osobljem. Slijedi Shampoo & Relax Area, gdje klijenti mogu uživati u aromaterapijskoj masaži i prirodnom Keune So Pure organic linijom, kao i Care linijom obogaćenom esencijalnim mineralima. U drugom dijelu salona smjestio se Cutting & Coloring Area, divna mala oaza gdje se događaju koloristička čuda s Keune bojama.

Svjesna kako je frizerska struka na nižem nivou od onoga na kojem bi trebala biti, Marija je imala snažnu želju i volju podići frizerstvo na veću razinu, prvenstveno kao uzor i motivacija mladim frizerima i drugim kolegama, ali i kako bi imala priliku širiti svoje stečeno znanje i iskustvo kroz edukacije i suradnje. Stoga je u sklopu novog prostora salona otvorila vlastitu Akademiju, u suradnji s dugogodišnjim partnerom Keune-om te joj je, kao njihov certificirani edukator, cilj postati centralna točka za edukaciju frizera iz Slavonije i Sjeverne Bosne. Smatra kako svaki hair stilist mora posjedovati određenu dozu kreativnosti, koju je Marija iskoristila i u uređenju prostora. S obzirom da mnogo putuje, profesionalno i privatno, upoznala je nove kulture, trendove u uređenju interijera i stilove života, koje je, zajedno s vlastitom osobnošću, prenijela u novi prostor.

Cijeli salon odiše minimalizmom i idealan je spoj industrijskog i modernog designa: bijela cigla i industrijska rasvjeta nalazi se u kombinaciji sa čistim, modernim i minimalističkim linijama namještaja, koji pak u sebi nose elemente drveta kako bi pružili toplinu prostoru, uz atraktivno zelenilo i bilje. Upravo radi svojih jednostavnih linija i rasporeda, cijeli salon djeluje čisto i besprijekorno te odaje dojam potpuno prirodnog prostora u kojem će se svaka klijentica i klijent osjećati dobrodošlo. Lijepi momenti poput zanimljivih okruglih detalja tj. polica na zidovima i drvene rešetkaste pregrade, savršeno se uklapaju u ovu cijelu priču oko lijepe i zdrave kose. Zemljani tonovi u kombinaciji bezvremenske crne i bijele koja prostor čini preglednim, zaokružili su čitavu ideju svojom sofisticiranošću.

Želimo raditi što više na sebi, razvijati se, širiti međusobna iskustva i podići našu struku na nivo kakav zaslužujemo! – izjavila je ponosna vlasnica, a ne sumnjamo kako će upravo u tome i uspjeti!